googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ψέματα, υποκλοπές, προπαγάνδα, εκβιασμοί, φόβος, ρεβανσισμός! Τι ωραία παρέα και τι πολιτικός πολιτισμός! Η Αριστερά του χάι-τεκ μπαλτά. Σκύψε, σου 'ρχεται!

Τώρα που σύρονται να υπογράψουν κακήν κακώς μια συμφωνία, που καταπώς δείχνουν τα πράγματα θα κάνει το email Χαρδούβελη πιο «άγιο» κι από την Αγία Βαρβάρα, μεγάλη η χάρη Της, θα ακούσουμε πολλές φορές ότι το ΑΛΗΘΙΝΟ, το καλό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα το δούμε στο μέλλον...
Επειδή τώρα δεν τους αφήνει η Ε.Ε., επειδή τους είχε υπονομεύσει η Ν.Δ., επειδή ο Ντράγκι μετράει ένα-ένα τα δισ. λες και είναι δικά του, ο φραγκοφονιάς, κι επειδή το φεγγάρι δεν έχει γιομίσει σωστά. Με το επιχείρημα ότι πριν απ’ όλα πρέπει να επιβιώσει η κυβέρνηση του «Πρώτη φορά Αριστερά», θα επιχειρήσουν να εγκλωβίσουν όλους τους -ειλικρινά ή μη- διαφωνούντες του εσωτερικού και να προσελκύσουν πιθανώς κι άλλους αφελείς ή πονηρούς συνοδοιπόρους. Κυρίαρχος σκοπός και αποκλειστικό κριτήριο να κρατηθούν στην εξουσία και μετά να υλοποιήσουν όλα όσα έχουν υποσχεθεί, κατά την καλή εκδοχή, την οποία δυνητικά θα έπρεπε να λαμβάνουμε υπόψη. Ελα, όμως, που σε τομείς όπου η όποια εκκρεμότητα με την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη νέα συμφωνία έχει ήδη δώσει δείγμα γραφής από το οποίο αντλεί όποιος θέλει τα συμπεράσματά του... Με μια λέξη, όνομα και πράγμα: Μπαλτάς!
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/476705/i-aristera-tou-hai-tek-balta-skupse-sou-rhetai/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: