googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Προκλητικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί Δήμαρχο και Έπαρχο. Φουντώνει η λαϊκή οργή για τους αριστεριστές "λαθρο-λάτρες"

φωτό: aegeanews.gr
Αποσπάσματα από  δηλώσεις του κ. Ηλία Καματερού στον ρ/σ Sky:
Κατηγορεί τον Δήμαρχο: "Ο δήμαρχος ξεσηκώνει τους κατοίκους εναντίον μου
Η άποψη του δημάρχου είναι πως θα πρέπει να έχουμε πολλά περιπολικά στη θάλασσα για να αποτρέπουμε τους μετανάστες να φτάσουν στην Κω."
Κατηγορεί τον Έπαρχο:"Ο Έπαρχος έδωσε το τηλέφωνο μου στους κατοίκους και με απειλούν
Εδώ και περίπου έναν μήνα ο κ. Έπαρχος, πιθανόν και ο κ. δήμαρχος, έδωσε το τηλέφωνό μου στους κατοίκους της περιοχής και με παίρνουν κάθε μέρα και με απειλούν από τις 7 το πρωί. Μου ζητούν να πάρω τους μετανάστες και να τους πάω σπίτι μου,.."
Κατηγορεί τους Κώους για εμπρησμό: Οι απειλές πλέον γίνονται επικίνδυνες. Καταρχήν, έβαλαν φωτιά στο κτίριο (σ.σ. στο ξενοδοχείο Captain Elias στη Λάμπη που φιλοξενούνται μετανάστες). Μιλάω με την ΠΥΡ το πιο πιθανόν είναι πως πρόκειται για εμπρησμό, δεν υπάρχουν όμως ακόμα στοιχεία περιμένουμε το πόρισμα.
Έβαλε στο μάτι και τις εγκαταστάσεις του Βιότοπου:  "Υπάρχει κοντά στο σπίτι μου στο Ψαλίδι ένα κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που προβλέπει και κατασκήνωση αλλά ο κ. δήμαρχος δεν δέχεται ούτε εκεί".

 Διαβάστε περισσότερα: http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=413386
ΥΓ: Είναι προφανές ότι ο κύριος αυτός, βλέποντας την λαϊκή αγανάκτηση από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών και την μετατροπή της Κω σε άσυλο λαθρομεταναστών, εκτοξεύει προς πάσα κατεύθυνση κατηγορίες για αντιπερισπασμό. Η ανευθυνότητα της παράνομης εγκατάστασης των "λάθρο" στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο δημιουργεί άπειρες παρενέργειες και απειλεί την υγεία των κατοίκων και την οικονομία του νησιού. Η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ που παραχώρησε τον χώρο, για λόγους προφανώς δημοσίων σχέσεων, οφείλει να επανεξετάσει άμεσα την απόφαση της και να εκκενώσει το κτίριο. Άλλωστε πελάτες της είναι οι αγανακτισμένοι κάτοικοι και αυτούς οφείλει να σεβαστεί. 
ΥΓ: Καθώς ο χώρος λειτουργεί χωρίς οποιαδήποτε αδειοδότηση, οφείλει ο δήμος να ζητήσει από τον ΕΟΤ και τις Αστυνομικές Αρχές την άμεση ΣΦΡΑΓΙΣΗ του, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: