googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Focus:100 ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία & η Ελλάδα καταρρέει

Focus:100 ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ  στην εξουσία & η Ελλάδα καταρρέει
Δεν έχει νόημα να παρακολουθεί και να προσπαθεί ν' αποκωδικοποιήσει κανείς αυτό το επικοινωνιακό σόου που βρίσκεται τις (πολλές...) τελευταίες μέρες σ' εξέλιξη, αυτό το... σκωτσέζικο ντους “επιτυχία-ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Πέρα από το ότι μπερδεύει και το πιο ψύχραιμο μυαλό στην προσπάθειά του να κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει, θυμίζει και το... “λύκος στα πρόβατα!”, με την γνωστή διδακτική κατάληξη. Οπότε, καλύτερα ας το να πάει...
Ακόμη κι' αν υποθέσει κανείς, όμως, πως όλο αυτό το παιγνίδι γίνεται στο πλαίσιο κάποιας “σκληρής” διαπραγματευτικής τακτικής, δεν φαίνεται ν' αποδίδει για την ελληνική πλευρά και πολλούς καρπούς, αφού οι μεν δανειστές μας μένουν σχεδόν αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ενώ εμείς προσυπογράφουμε αυτές τις απαιτήσεις (και δεσμευόμαστε, μάλιστα, και να τις υλοποιήσουμε- πχ. πριν λίγες δεχθήκαμε την... καταραμένη αξιολόγηση του προηγούμενου προγράμματος- αλλά μετά φωνασκούμε επικοινωνιακά σε κάποιες “κόκκινες γραμμές” γραμμένες με συμπαθητική μελάνη, που μόλις στεγνώσει... σβήνει!), και μετά, φτού κι' από την αρχή!
Διαβάστε περισσότερα: 
 Κυβέρνηση χρειαζόμαστε, όχι δημοψηφίσματα και τρίχες | 

Δεν υπάρχουν σχόλια: