googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

«Ιστορικη αναγκαιότητα να φύγει ο Τσίπρας από την εξουσία» «Συμφωνία αλήθειας» με μείωση φόρων από τον Κυριάκο στη ΔΕΘ

«Συμφωνία αλήθειας» με μείωση φόρων από τον Κυριάκο στη ΔΕΘ
Κοστολογημένο πρόγραμμα για τη σταδιακή μείωση των υπέρογκων φορολογικών επιβαρύνσεων που φορτώθηκαν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Με μια ομιλία που χειροκροτήθηκε επανειλημμένα από το πυκνό ακροατήριο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τον οδηγό εξόδου από την κρίση που προτείνει στον ελληνικό λαό το κόμμα του και ταυτόχρονα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατήγγειλε για επικίνδυνα παιχνίδια με τους θεσμούς.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει άλλες εκπτώσεις στην τραυματισμένη πολιτική μας ζωή», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του. «Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα “Μαδούρο” δεν χωρούν. Όσο κι αν κάποιοι τους θαυμάζουν», συνέχισε. «Το κόμμα μας, η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη της κεντροδεξιάς, δεν εγγυάται μόνο την επιστροφή στην “οικονομική κανονικότητα”. Είμαστε ταυτόχρονα ανάχωμα δημοκρατίας απέναντι στις δυνάμεις του εθνολαϊκιστικού αυταρχισμού. Και αυτό το ανάχωμα θα αντέξει».  
«Ήρθε η ώρα ο λαός να πάρει τη δημοκρατία στα χέρια του», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του. «Μια μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για τη φυγή προς τα εμπρός. Η απομάκρυνσή του κ. Τσίπρα από την εξουσία είναι ιστορική αναγκαιότητα για τον τόπο. Πρέπει να φύγει. Το συντομότερο», είπε για να προσθέσει: «Διότι εκτός από την αναίτια παράταση της ύφεσης, σπέρνει μίσος και διχασμό που πλήττουν τη συνοχή της κοινωνίας και εξασθενούν τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάκαμψη».
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.protothema.gr/politics/article/611678/sumfonia-alitheias-me-meiosi-foron-apo-ton-kuriako-sti-deth/

Δεν υπάρχουν σχόλια: