googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ... καλωσορίζει τον Κουφοντίνα;

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 1989, ώρα 07.55 π.μ. Η τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη εκτελεί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη με τρεις σφαίρες, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο γραφείο του, στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου στην Αθήνα. Δύο πισώπλατες σφαίρες και μία τρίτη, χαριστική βολή την ώρα που σωριαζόταν αιμόφυρτος, ήταν αυτές που έκοψαν το νήμα της ζωής του ανθρώπου, του δημοσιογράφου, του πολιτικού, του συζύγου, του πατέρα…
27 χρόνια μετά, το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, με μία πρωτοφανή στάση ετοιμάζεται να… καλωσορίσει τον αρχιεκτελεστή της 17Ν και –κατά το δικαστήριο– δολοφόνο και του Παύλου Μπακογιάννη, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο, δυστυχώς είναι η στυγνή πραγματικότητα. Ο δημοσιογράφος από την «Εφημερίδα των Συντακτών» Τάσος Παππάς θεώρησε ότι έπρεπε να καλλιεργήσει μία σχέση με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, με τον οποίο συμφώνησε τελικά στην έκδοση βιβλίου υπό τον τίτλο: «Δημήτρης Κουφοντίνας: “13 Απαντήσεις”, Μια συζήτηση με τον Τάσο Παππά». Τι αναφέρεται μέσα στο βιβλίο αυτό; Ενδεικτικά, παραθέτω μερικούς από τους τίτλους των περιεχομένων: «Πάλι τα ίδια θα 'κανα», «Όποτε η Αριστερά συμφιλιώθηκε με τη Δεξιά εμείς χάσαμε», «Τα σχέδια καμιά φορά μένουν στα χαρτιά», «Τίποτα δεν πάει χαμένο - Όλα συνεχίζονται».
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.liberal.gr/arthro/80686/apopsi/arthra/i-esiea-kalosorizei-ton-koufontina.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: