googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Πάππου για RYANAIR:Το EBEΔ θα κάνει ότι απαιτείται για να προστατεύσει την Κω από τους ανεύθυνους και αφερέγγυους

Την διαβεβαίωση ότι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα εξαντλήσει από πλευράς του κάθε μέσο και θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να αποκατασταθεί  το πρόβλημα που ανέκυψε με την αεροπορική εταιρεία RYANAIR, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε ότι αφαιρεί την Κω από το πρόγραμμα των δρομολογίων της για το 2017, έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου, στην διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΤΑΠ που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Κω.
 Τόσο το ζήτημα της RYANAIR, όσο και το προσφυγικό – μεταναστευτικό, κυριάρχησαν στην διάρκεια της συζήτησης , όπου αποτυπώθηκαν οι επιπτώσεις τους στην οικονομία της Κω αλλά και των υπολοίπων νησιών,  η εύλογη ανησυχία των παραγωγικών τάξεων  του νησιού για τις εξελίξεις το προσεχές διάστημα, καθώς και η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από τα συγκεκριμένα προβλήματα και την έκβασή του
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου, τόνισε ότι  το Επιμελητήριο βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη του και στο σύνολο των παραγωγικών τάξεων της Κω και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, παρεμβαίνοντας  άμεσα, κάθε φορά που ανακύπτει ένα θέμα που πλήττει τον παραγωγικό ιστό και την τοπική οικονομία. Για το ζήτημα της RYANAIR  τόνισε πως  στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη συνετέλεσε και η αφερεγγυότητα άλλου εμπλεκομένου φορέα.
http://www.vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=39277

Δεν υπάρχουν σχόλια: