googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Άθλια φορομπηχτική επίθεση της Δημοτικής Αρχής κατά της κοινωνίας. Αγανάκτηση και αναβρασμός στους επιχειρηματίες!!!

για να μη ξεχνάμε τα περσινά κατορθώματα Κυρίτση!!!
Νέα φορομπηχτική επίθεση της δημοτικής αρχής κατά της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας. Ενώ οι επιχειρηματίες προσπαθούν να επιβιώσουν μετά από μια άθλια τουριστική χρονιά, στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα η δημοτική αρχή με την εγκατάσταση του open hot spot πέριξ της λεωφόρου Φοινίκων, ενώ η επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ από την συμμορία των αριστεριστών απειλεί με διάλυση επιχειρήσεις που οριακά επιβιώνουν, έρχεται αυτή η άθλια δημοτική αρχή να δώσει την χαριστική βολή με τεράστιες και εξωπραγματικές επιχειρήσεις στα δημοτικά τέλη. Ακριβώς στην ίδια γραμμή με την αποτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης των αριστεριστών. Στη γραμμή της επιβολής φόρων αντί της μείωσης δαπανών.
Αυτή την κρίσιμη ώρα για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα στο νησί, απαιτείται γενικός ξεσηκωμός. Αυτή η άθλια ομαδούλα δεν πρέπει να αφεθεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά την Κω. Πρέπει να τους κάνουμε να νιώθουν άβολα, να μην μπορούν να σταθούν πουθενά.
Αυτοί που έδιωξαν την Ryanair, αυτοί που έστησαν το hot spot μέσα στην πόλη, αυτοί που είναι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι των μεγάλων  συμφερόντων, είναι εχθροί της πόλης, εχθροί της κοινωνίας εχθροί του νησιού.
Έφθασε η ώρα να τους στείλουμε στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: