googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Όταν οι τοπικές αρχές προστατεύουν τους πολίτες. Η έπαρχος... "έφαγε" την αστυνομικό διοικητή Σαντορίνης

Διαβάστε την επιστολή της Επάρχου Θήρας για τα πεπραγμένα της κυρίας διοικήτριας του Α.Τ. Θήρας. «Ως έπαρχος Θήρας, με την πλήρη θεσμική μου ιδιότητα, αλλά και ως πολίτης του τόπου μου, θεωρώ πως πρέπει να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα και στο οποίο, αν έχετε την πρόθεση, μπορείτε εκ της σημαντικής σας θέσης να δώσετε μια οριστική λύση. Ειδικότερα, βρίσκομαι στην προσωπικά εξαιρετικά άβολη και δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω πως η δραστηριοποίηση της εδώ διοικήτριας Α.Τ. Θήρας κας Μαρίας Καραγιάννη αξιολογείται καθημερινά ως απολύτως αρνητική για το νησί, από φορείς αλλά και προπαντός από τους ίδιους τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από την αρχή της εδώ παρουσίας της, αλλά ιδίως τελευταίως, συστηματικά και σε καθημερινή βάση δέχομαι προσωπικά πολυπληθείς αναφορές από πολίτες, οι οποίοι την κρίνουν ως εξαιρετικά μη συνεργάσιμη, με έπαρση, απότομη στη συμπεριφορά της, συχνά δημοσίως και ιδιωτικώς αγενή και προσβλητική απέναντί τους. Είναι απολύτως απογοητευμένοι και θορυβημένοι από τη μη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στο πρόβλημά τους».
Εδώ δυστυχώς οι τοπικοί παράγοντες, αυτοί που εκλέγονται με την ψήφο μας κάνουν δημόσιες σχέσεις με αστυνομικούς που πολλαπλώς έχουν προκαλέσει. Αυτά που περιγράφει η Έπαρχος είναι ασήμαντα συγκριτικά με τα καμώματα κάποιων αστυνομικών αστέρων του νησιού μας.
Δυστυχώς οι  πρωταγωνιστές των ξυλοδαρμών Κώων πολιτών και  οι σκευωροί κατασκευαστές κατά φαντασία δικογραφιών, κυκλοφορούν ανάμεσα μας και συνομιλούν με τον Δήμαρχο, τον Έπαρχο σαν να μην έγινε τίποτα.
Ευτυχώς οι πολίτες έχουν γνώση και μνήμη. Όταν έλθει η ώρα της ψήφου οι δημοσιοσχεσίτες πολιτικοί θα πάρουν την απάντηση που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: