googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αίσχος, δωρεάν πετρέλαιο στους λάθρο από τα "Ελληνικά Πετρέλαια", φόροι και κατασχέσεις για τους Έλληνες!!!

lathro
Σε μια άκρως προκλητική κίνηση προχώρησαν τα Ελληνικά Πετρέλαια", κατόπιν αιτήματος του ανίκανου υπουργού λαθρομετανάστευσης. Την ώρα που οι Έλληνες κρυώνουν και υποφέρουν, μοιράζουν  τζάμπα 140.000 λίτρα πετρέλαιο για την θέρμανση των λάθρο. Καλύπτουν έτσι σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων (το ΤΑΙΠΕΔ είναι βασικός μέτοχος των ΕΛΠΕ), την ανικανότητα της κυβέρνησης να απορροφήσει κοινοτικά κονδύλια για τους λάθρο, που λιμνάζουν.
Τα "140.000 λίτρα πετρελαίου θα χορηγηθούν άμεσα, ύστερα από αίτημα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων & Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους. Το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο Υπουργείο ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μπαλάφα.
Η παροχή δωρεάν πετρελαίου στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θέρμανσης των μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς (13) καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας
".
http://www.capital.gr/story/3183380

Δεν υπάρχουν σχόλια: