googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

τα Ανοιχτά σύνορα μας σκοτώνουν. Υγεία σε κατάρρευση...


Εχθές πέθανε από γρίπη μέσα σε εντατική μονάδα, μία υγιέστατη κοπελίτσα, 22 χρονών. Τα νοσοκομεία μας αποτελούν χώρους διασποράς ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων ικανών να σκοτώσουν τους πάντες. Λυπάμαι για το κορίτσι. Πλήρωσε την ανοησία των κυβερνώντων με τα ανοιχτά σύνορα και των ψηφοφόρων με τη τσέπη τους να επισκιάζει τη κρίση τους.
Στην Ελλάδα του 2017, έχουμε πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στους οποίους έχουν καταγραφεί και καταγράφονται κρούσματα από ψώρα, φυματίωση, ηπατίτιδα A, B και C, χολέρα, πολιομυελίτιδα, τυφοειδή πυρετό, ελονοσία, ασιατική γρίπη, δερματική λεϊσμανίαση, ιλαρά, σαρκοβόρες ασθένειες, ερυθρά, οστρακιά, υπόστροφο πυρετό λόγω ψειρών μέχρι και λέπρα. Όλα αυτά σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μιλάμε για τη δημόσια υγεία των Ελλήνων. Μιλάμε για το ότι οι Έλληνες νοσούν και πεθαίνουν σε νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, με ελάχιστα κρεβάτια στις εντατικές, με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που θερίζουν και με εκατομμύρια λαθρομεταναστών που έχουν φέρει στη χώρα όλες τις τριτοκοσμικές αρρώστιες που είχαν στις χωματερές τους.
Αυτή είναι η σαθρή πραγματικότητα, που η ανύπαρκτη ευαισθησία των κυβερνώντων αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους Έλληνες και ο "ανθρωπισμός" τους για τους λαθρομετανάστες, συγκαλύπτουν και προσπαθούν διακαώς με ταμπέλες να μας βουλώσουν, τα στόματα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας. Όχι δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες, όλοι εσείς φταίτε που τα έχετε κάνει μπάχαλο και δεν εννοείτε να το βουλώσετε τώρα που δεχόμαστε τα αποτελέσματα του πληρωμένου ανθρωπισμού σας, του μισελληνισμού, της ιδεολογικής σας αναπηρίας και της αδυναμίας σας να πράξετε το καθήκον σας, προς όλους εμάς που σας πληρώνουμε για να δολοφονείτε εμάς και να φροντίζετε τους λαθρομετανάστες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: