googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Είμαστε σε καλό δρόμο για την Βόρειο Κορέα...

Ελένη Παπαδοπούλου
Το σωστό σοβαρό καθεστώς δεν μπορεί να δέχεται τέτοιες χλιαρές εκδηλώσεις στήριξης στα προσφυγόπουλα στα σχολεία. Θέλει πιο πολύ πάθος, πιο δυνατά χειροκροτήματα, πιο πολλές κραυγές και εκδηλώσεις λατρείας. Αλλιώς υπάρχουν σοβαρά δείγματα ρατσισμού και πρέπει να παταχθούν. Δεν γίνεται να μην αλαλάζεις εκστασιασμένος μπροστά σε ένα ανήλικο κορίτσι με μαντίλα. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι πόσο τεράστιο βήμα είναι αυτό για τον Δυτικό πολιτισμό, στον οποίο βέβαια νομίζεις ότι ανήκεις, αλλά κάνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι δεν ανήκεις.
Δεν γίνεται να χειροκροτείς απλά που τα Αφγανάκια τα μεταφέρει στο σχολείο πούλμαν, έχουν όλα τα σχολικά τζάμπα κομπλέ, ενώ τα παιδάκια σου πληρώνουν κανονικά εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς και εσύ ξεπαραδιάζεσαι κάθε Σεπτέμβρη για τα σχολικά. Πρέπει να τους φυλάς τα χέρια και τα πόδια, να τους ραίνεις με λουλούδια, με ροδόνερο,να κλαις από χαρά για την τύχη που είχες να το ζήσεις και αυτό.
Τι; Νομίζεις ότι είναι γελοίο όλο αυτό;
Παλιορατσιστή, κτήνος, φασίστα, μισάνθρωπε, γουρούνι (όχι γουρούνι, δεν λέμε γουρούνι, είναι αντιαλλαχού αυτό). Σου αξίζει να πάθεις αυτά που κάνει ο Κιμ Γιονκ Ουν σε όποιον δεν τον λατρεύει αρκετά. Αυτό σου πρέπει.
Εντάξει δεν είμαστε Βόρεια Κορέα να χτυπιόμαστε με πάθος για το καθεστώς και τα καλά του, αλλά τι μας εμποδίζει να γίνουμε;
Άλλωστε είμαστε σε καλό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: