googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Eίδες η ΔΕΗ; 3.425 ευρώ μηνιαίως το μέσο κόστος μισθοδοσίας


Την Ελλάδα των δύο ταχυτήτων επιχειρεί να αναδείξει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης, καταγγέλλοντας ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έχουν φροντίσει να πληρώνονται κανονικά υπερωρίες, προσαυξήσεις, νυχτερινά και Κυριακάτικα, ακόμη και αν δεν πληρώνονται, ενώ σημειώνει ότι ο μέσος μισθός στον Οργανισμό αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 3.425 ευρώ μηνιαίως.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπογραμμίζει ότι ο παχυλός αυτός μισθός συμπεριλαμβάνει ακόμα και «επίδομα ευδόκιμης παραμονής», στηλιτεύοντας το γεγονός πως εν μέσω κρίσης οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ διατηρούν «προκλητικά» όπως τα χαρακτηρίζει προνόμια.
«Στην αρχή σκέφτηκα να γράψω κάτι πιο "οργανωμένο". Για παράδειγμα, για το ρόλο του πελατειασμού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, για το πως δημιουργήθηκαν τα "ρετιρέ" του δημοσίου, για τα εμπόδια στην μεταρρύθμισή τους και κατά την περίοδο της κρίσης και κάποιες προτάσεις θεραπείας. Μετά, έπεσα πάνω στην ΔΕΗ και εγκατέλειψα την προσπάθεια. Σας δίνω, λοιπόν, σε πρωτόλεια μορφή το υλικό που διερευνούσα. Απολαύστε υπεύθυνα...», σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτησή του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, εκτός από το μέσο κόστος μισθοδοσίας ύψους 3.425 ευρώ το μήνα, η σύμβαση που έχουν υπογράψει προβλέπει επιπλέον ότι:

Διαβάστε περισσότερα: 

http://www.skai.gr/news/greece/article/337626/karkatsoulis-sta-3425-euro-miniaios-to-meso-kostos-misthodosias-sti-dei/#ixzz4XN8yixSp

Δεν υπάρχουν σχόλια: