googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ

Κωστας Κουτσαντωνης

Κατόρθωσες με το προσωπείο του άφθαρτου να φθείρεις μια ολόκληρη χώρα και να καταστρέψεις τρεις τουλάχιστον γενιές.
Πέτυχες να ηγηθείς μιας χώρας της οποίας δεν γνώριζες καν τα θαλάσσια σύνορα και τα ονόματα των νησιών και των πόλεών τους.
Ξένος προς οποιαδήποτε στοιχειώδη πολιτική γνώση, απηύθυνες στον κόσμο ένα μανιφέστο υποσχόμενος τον Παράδεισο και σκόρπισες παντού την Κόλαση.
Υποσχέθηκες την μέλλουσα ευτυχία και βύθισες την ελληνική κοινωνία στη μεγαλύτερη δυστυχία που έχει γνωρίσει στην ιστορία της.
Υποσχέθηκες την κάθαρση του δημόσιου βίου και αντ' αυτής επέβαλες και επιχειρείς ακόμη να επιβάλλεις με τα άθλια τσιράκια σου την πιο χυδαία διαπλοκή που γνώρισε ο τόπος.
Εμφανίστηκες ως αριστερός και αποδείχθηκες το χειρότερο είδος πολιτικού απατεώνα και ψευδοπροφήτη.
Αποκάλυψες σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις σου την απίστευτη άγνοιά σου επιχειρώντας να διασώσεις ό,τι σου απέμεινε από την υποτιθέμενη αριστεροφροσύνη σου με ταξίδια στην Κούβα και λιβανίσματα ανελεύθερων καθεστώτων τύπου Βενεζουέλας.
Ειρωνεύτηκες με τον χειρότερο τρόπο Ευρωπαίους ηγέτες και στη συνέχεια τους εκλιπαρούσες να σε σώσουν, όχι χάριν της χώρας αλλά αποκλειστικά και μόνον χάριν της παραμονής σου στην εξουσία.
Λοιδώρησες, συκοφάντησες και εξύβρισες τους πολιτικούς σου αντιπάλους και στη συνέχεια τους ζήτησες να σε συνδράμουν στις βλακώδεις πολιτικές που ακολούθησες στην Ευρώπη.
Ως αντιπολίτευση ούρλιαζες για εκλογές, όταν τα ποσοστά του κυβερνώντος τότε κόμματος έπεσαν στο 15%, αλλά τώρα που βρέθηκες στην ίδια θέση επικαλείσαι υποκριτικά τη “δημοκρατία”.
Είναι τέτοιο το θράσος σου, η αναίδειά σου και η παντελής έλλειψη παιδείας που σε διακρίνει, ώστε δεν διστάζεις, ακόμη και σήμερα, μετά την τραγική και παταγώδη αποτυχία σου, να την εμφανίζεις ως θρίαμβο.
Κάνε υπομονή, σαλτιμπάγκο και το μέλλον σου έχει πολλή ομίχλη, τέτοια που σήμερα με την ανύπαρκτη νοημοσύνη σου αδυνατείς να διακρίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: