googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας. Απολογισμός

Σε ποιες παραλίες απαγορεύεται το μπάνιο λόγω πετρελαιοκηλίδας
Ελένη Παπαδοπούλου
Ο απολογισμός ως σήμερα του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ), από τον οποίο προέκυψε αυτό το πράγμα που προσπαθεί να μας πείσει ότι κυβερνά.
1. Δύο μνημόνια (πολύ αριστερό και του λαού)
2. Φόροι να φαν και οι κότες (ακομη πιο αριστερό)
3. Φτώχεια και πτώση του βιοτικού επιπέδου (εντάξει αυτό το πέτυχαν, είναι κομμουνιστικό)
4. Ρουβίκωνες παντού (και αυτό το πέτυχαν ως προς τα κινήματα)
5. Οικολογική καταστροφή με την πετρελαιοκηλίδα που ταξιδεύει στον Σαρωνικό (σκέψου δηλαδή να μην είχε και οικολόγους η κυβέρνηση). Παρεμπιπτόντως οι προηγούμενοι, οι "ποταποί μνημονιακοί" λίγο περισσότερες οικολογικές ευαισθησίες τις είχαν.
Πού θέλω να καταλήξω;
Ότι όταν είσαι τενεκές και ανεπρόκοπος αναμασάς δυο τσιτάτα με πέντε "πανανθρώπινες αξίες" και "οικολογικές" φιοριτούρες και πουλάς ευαισθησία και θεωρία, αρχικά για να βγάλεις γκόμενα (του επιπέδου σου πάντα). Αφού βγάλεις την γκόμενα μετά μπορεί να έχεις και μεγαλύτερες φιλοδοξίες, να γίνεις και κυβέρνηση ας πούμε μία μέρα και να κάνεις τα τσιτάτα σου πραγματικότητα. Και να μην τα κάνεις όμως δεν τρέχει τίποτα, αφού τα κυβερνητικά μισθά τρέχουν. Άσε που στο μεταξύ μπορεί να έχεις κάνει και πολιτική καριέρα ως μπουρδολόγος.
Και επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις όλο και κάποιον ψηφοφόρο θα βρεις που θα χάψει αυτά τα πανανθρώπινα αριστερά οικολογικά και θα σε ψηφίσει. Αμα δε του τάξεις και λεφτόδεντρα σε κάνει και κυβέρνηση.
Το "περιβάλλον" πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: