googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε Παυλόπουλε;

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση
Προκόπης Παυλόπουλος: "δεν ταξιδεύω με σημαίες ευκαιρίας".
Παρά ταύτα γίνεται πρόεδρος της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης, και τιμά τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης μαζί με το ΚΚΕ!
Μιά ημέρα μετά ακούω την παρουσιάστρια του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της ΕΡΤ να διαλαλεί τον «σπουδαίο λόγο του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία»! (Ανάρτησή μου της 19/10/2017).
Όσον αφορά την Οκτωβριανή Επανάσταση, ας παραβλέψουμε το αίμα, τη δυστυχία και τα δάκρυα που προκάλεσε στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ανατολική Ευρώπη, και να περιοριστούμε σε αυτά που έμμεσα προκάλεσε στην Ελλάδα από το 1920 και μετά και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τη δεκαετία του 1940-49.
Είναι λογικό, ο ανώτατος άρχων της χώρας να τιμά ένα γεγονός και μια ιδεολογία που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ανθρωπότητος, και από την ολότητα των συμμάχων μας και συνεταίρων μας στη ΕΕ;
ΥΓ: Ας μη ξεχνάμε ότι είναι ο υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή που άφησε την Αθήνα στο έλεος των αναρχοάπλυτων. Επίσης είναι ο εφευρέτης της διαδικασίας μονιμοποίησης των εποχικών συμβασιούχων. Άνοιξε την φάμπρικα της κάλυψης" μόνιμων και διαρκών" αναγκών και γέμισε το δημόσιο με χιλιάδες συμβασιούχους που είχαν προσληφθεί επί ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: