googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Βερναρδάκης: Ο νόμος Κατρούγκαλου άνοιξε το δρόμο για τα αναδρομικά πρώην βουλευτών


Ακριβώς τα αντίθετα λένε οι 2 υπουργοί της κυβέρνησης για το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με τα αναδρομικά που ζητούν πρώην βουλευτές.
O Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" παραδέχτηκε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου άνοιξε τη δυνατότητα για αναδρομικά σε βουλευτές.
«Υπάρχει ένα όριο προσωπικής ευθύνης. Το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κάνει χρήση μίας δυνατότητας που έχει, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να την κάνει, ανεξαρτήτως συγκυρίας και συνθηκών» δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, υπουργός Επικρατείας, βουλευτής Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης.
........................................................................
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, ότι «βάσει του νόμου 4387/2016, γνωστού και ως νόμου Κατρούγκαλου, που καταψήφισε η Νέα Δημοκρατία, αλλά έγινε νόμος του Κράτους από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πρώην βουλευτές που έχουν συνταξιοδοτηθεί, νομιμοποιούνται να αξιώσουν αναδρομικά αποζημιώσεις από το Δημόσιο» ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε:
«Ο νόμος άνοιξε τη δυνατότητα, αλλά δεν ήταν ειδικά, δεν ήταν ένας φωτογραφικός νόμος ο οποίος προσδιορίζει αυτούς τους 110 πρώην βουλευτές
Διαβάστε περισσότερα:
https://omadaalithias.gr/politiki/vernardakis-o-nomos-katroygkaloy-anoixe-dromo-gia-ta-anadromika-proin-voyleyton

Δεν υπάρχουν σχόλια: