googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Καληνύχτα Ελλάδα μου - καλό ταξίδι ψυχούλες

Takis Papanikolaou A
19/1/2016 Ρένα Δούρου : αναγγελία για 80 εκατ. σε αντιπλ/κά έργα - Δεν έγιναν ποτέ ...
19/7/2017 ... πήραν 25 εκατ. από το ΕΣΠΑ για αντιπλ/κα έργα που και πάλι δεν έγιναν ποτέ. Τα χρήματα όμως αυτά, αποτεμιεύτηκαν πρός την Νομαρχία και αυτό είναι κάτι που μόνο αν κάποιος εισαγγελέας "θελήσει" μπορεί να βρεί που πήγαν. Παράλληλα ενώ κανένα αντιπλ/κο έργο δεν έγινε δόθηκαν από το ΕΣΠΑ πάνω από 80 εκατ. πρός κάλυψη αναγκών Hot-spot 'ή πιό απλά για λαθρομετανάστες και περίπου 120 εκατ. πρός ΜΚΟ αλληλέγγυων ...
Από παρατυπίες πολιτικών έγινε ότι έγινε στο φυσικό τοπίο της Ανατ.Αττικής για το οποίο κανείς μετέπειτα δεν είδε, δεν άκουσε, δεν έγινε ποτέ κανένας έλεγχος και έτσι κουκούλωνε ο ένας τις παρατυπίες του προηγούμενου γιατί απλά έτσι κράταγε την καρέκλα του πιό σταθερή. Τα χρώματα πάνω από την τραγωδία που έγινε σήμερα ανήκουν σε όλα τα πολιτικά κόματα που αδιαφόρησαν για όσα έγιναν όταν :
Δημήτρης Παπανικολάου (καθηγητής Γεωλογίας και πρώην Πρόεδρος του ΟΑΣΠ): "Ο Δήμος έχτισε το ρέμα και πνίγηκε η Μάνδρα. Το διδάσκω σαν παράδειγμα στους φοιτητές μου 20 χρόνια!"
Σήμερα με υποκρισία στέλνουμε συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων ... θυμάτων που σκότωσε η δική μας αδιαφορία και η δική μας βόλεψη ...
Η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου έκλεισε εξ αιτίας των λαθών του κάθε Έλληνα που απλά κοίταξε την πάρτη του.
Μιά Εθνική οδός έκλεισε γιατί πνίγηκε στη λάσπη, στις πέτρες και ένα λεοωφορείο γραμμής καταστράφηκε αφού κατάφεραν να σωθού οι επιβάτες από τον όδηγό του.
12-14 ώρες μετά το λεωφορείο βρίσκεται ακόμα σκαρφαλωμένο στό διαχωριστικό κράσπεδο με τρία μηχανήματα να προσπαθούν να βγάλουν τα μπάζα όταν ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να βάλει όλο τον μηχανισμό του μπροστά για να ανοίξει η Εθνική οδός ... και να αποκαταστήσει την εικόνα του σε χρόνο τ τ ... αλλά τι λέω εγώ τώρα ... απλά νιώθω οργή και ντροπή συνάμα για όλη αυτή την εικόνα.
15 ψυχές έφυγαν και ...
Κανείς πολιτικός δεν ανέλαβε την ευθύνη ... χωρίς να με ενδιαφέρει αν παραιτηθεί 'ή όχι ... οι νεκροί δεν θα γυρίσουν πίσω αν παραιτηθεί ο Α 'ή ο Β ... όλοι όμως έτρεξαν δήθεν για να δούν τις ζημιές αλλά κανείς δεν πήγε να βρεί εκείνη την γιαγιά που καθόταν μέσα στην βροχή και περίμενε κάποιος να την πάει κάπου ... κρίμα αλήτες μα πιό πολύ κρίμα για όλους εμάς που συντηρούμε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας ντροπιάζει, που μας σκοτώνει χωρίς δισταγμό με ένα ... δεν γαμιέται ο λαός ...........
Κατά τ'άλλα δείτε το Voice 'ή το Nomads 'ή ετοιμαστείτε για την γιορτή του πολυτεχνείου ... και εσείς ελπίζεται πως υπάρχει σωτηρία για αυτή την χώρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καληνύχτα Ελλάδα μου - καλό ταξίδι ψυχούλες

Δεν υπάρχουν σχόλια: