googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Αδίστακτοι οι αντιεμβολιαστές. Το Fake της ημέρας, πέθαναν την Dr. Elisa Granato που εθελοντικά δοκίμασε τον εμβόλιο!!!

Είναι αδίστακτοι, είναι θρασύτατοι, είναι επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα. Μιλάμε για τις ομάδες των αντιεμβολιαστών που εν γνώσει τους αναπαράγουν κάθε είδος ψευδούς ειδήσεως για να τρμοκρατήσουν και να στρέψεουν τον κόσμο κατά των εμβολίων. Χθες πέθαναν την Dr. Elisa Granato, την μία από τους δύο πρώτους εθελοντές για την κλινική δοκιμή. Η είδηση μεταδόθηκε από το https://365newscyprus.blogspot.com/ αλλά κατέβηκε μετά την διαπίστωση της αναλήθειας.
η απάντηση της "νεκρής"

η ψευδής ανάρτηση κατέβηκε
Όμως τα παπαγαλάκια του αντιεμβολιασμού φρόντισαν να την αναπαράγουν μαζικά:
η ψευδής ανάρτηση συνεχίζει
Και παρά το κατέβασμα της είδησης από την αρχική πηγή αρνηθηκαν να την κατεβάσουν αποδίδοντας το κατέβασμα της είδησης σε αόρατες δυνάμεις και θεωρίες συνομωσίας. 
Κάτι πρέπει να γίνει με τους συνειδητούς διακινητές ψευδών ειδήσεων, ειδικά όταν αυτές είναι επικίνδυνες για την ανθρωπότητα καθώς η παραπληροφόρηση έχει οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους ανεμβολίαστων θυμάτων.
Αγαπητοί φίλοι έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους από την βλακεία. Δεν είναι θέμα ατομικού δικαιώματος. 
Ο μη εμβολιαζόμενος μειώνει το επίπεδο ανοσολογικής προστασιας της κοινωνία και αυξάνει κατακόρυφα το κόστος στο σύστημα υγείας. 
Το θέμα είναι σοβαρό και μας αφορά όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: