googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Εμβόλιο κορονοϊού: Η παγκόσμια "αποστολή του αιώνα" με 8.000 Boeing

 


"Η ασφαλής παροχή εμβολίων Covid-19 θα είναι η αποστολή του αιώνα για την παγκόσμια βιομηχανία αεροπορικών φορτίων. Αλλά δεν θα συμβεί χωρίς προσεκτικό προγραμματισμό" έχει δηλώσει ο διευθύνων σύμβουλος της IATA Alexandre de Juniac. Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες μετατοπίζουν την εστίασή τους στην παράδοση φορτίου κατά τη διάρκεια της σοβαρής ύφεσης των επιβατικών πτήσεων, τα εμβόλια αποστολής είναι πολύ πιο περίπλοκα.

....................................
Οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στην καθοδήγηση της ΙΑΤΑ για την εφοδιαστική και τη διανομή εμβολίων και φαρμακευτικών προϊόντων περιλαμβάνουν:
  • Η διαθεσιμότητα ελεγχόμενης θερμοκρασίας εγκαταστάσεων αποθήκευσης και πρόβλεψη όταν τέτοιες εγκαταστάσεις δεν είναι διαθέσιμες
  • Καθορισμός ρόλων και ευθυνών των μερών που εμπλέκονται στη διανομή εμβολίων, ιδίως κυβερνητικών αρχών και ΜΚΟ, για την παροχή ασφαλούς, γρήγορης και δίκαιης διανομής όσο το δυνατόν ευρύτερα.
https://www.thetoc.gr/diethni/article/embolio-koronoiou-i-pagkosmia-apostoli-tou-aiona-me-8000-boeing-747---oi-odigies-tis-iata-ta-problimata/

Δεν υπάρχουν σχόλια: