googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν...ΕΟΔΥ, μήνυση κατά του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, για διασπορά ψευδών ειδήσεων

 


Δεν μας εκπλήσσουν πλέον οι ψευδολογίες αριστεριστών, ψεκασμένων και λοιπών αμφισβητιών. Τελευταία έχουν φτιάξει ένα παραμυθάκι που με μικρές παραλλλαγές κυκλοφορεί ευρέως. 

Το άκουσα Σάββατο το πρωί όταν πέρασα από τον φούρνο. Ο υπάλληλος που έφτιαχνε καφέδες την διηγόταν με στόμφο σε αναμένοντα πελάτη, για τον γνωστό του γνωστού που πήγε για τεστ και επειδή αργούσε έφυγε αλλά ο άτιμος ο ΕΟΔΥ του τηλεφώνησε ότι είναι θετικός!!!

Τώρα ανακάλυψα ότι η  ιστορίας και η μυθοπλασία έχουν την συνήθη προέλευση. Δείτε την ανάρτηση του επί ΣΥΡΙΖΑ πολλαπλώς αξιοποιημένου κ. Μυλόπουλου και βγάλτε συμπεράσματα. Διασπορά ψευδών σε μορφή αληθοφανούς παραμυθιού με στόχο την δημόσια υγεία και  την κοινωνική συνοχή. 

"Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία. Η νομοθεσία προβλέπει αυστηρές ποινές για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη δημόσια υγεία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μυλόπουλος μετά από ώρα, κατέβασε την ανάρτησή του."

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/eody-nomika-mylopoyloy-diaspora-pseydon-eidiseon

Δεν υπάρχουν σχόλια: