googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η Βλακεία είναι ανίκητη....Ενα γλέντι σκόρπισε τον κορωνοϊό στο χωριό - 30 κρούσματα, οι 7 διασωληνωμένοι

 

Στο χωριό Ραπτόπουλο, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, αποφασίσθηκε η λήψη περιοριστικών μέτρων με το «κλείσιμο» του χωριού, καθώς εντοπίστηκε μεγάλη διασπορά κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 30 από τους περίπου 150 κατοίκους του χωριού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ 7 είναι διασωληνωμένοι. Μάλιστα η διασπορά του ιού φαίνεται πως έγινε σε ένα γλέντι ονομαστικής εορτής, ενώ οι περισσότεροι που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είναι μέλη 3-4 οικογενειών που συμμετείχαν στη γιορτή.
Σημειώνεται ότι κατόπιν ελέγχων από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στα παρακείμενα χωριά του δήμου Αγράφων (Γρανίτσα, Λεπιανά, Παλαιοκατούνα, Ιτέα Αγράφων, Δαφνούλα και Βούλπη) δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή, εκτός του συγκεκριμένου χωριού και γι' αυτό αποφασίστηκε να κλείσει μόνο το Ραπτόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα:
 iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/raptopoylos-agrafon-ena-glenti-skorpise-ton-koronoio

ΥΓ: Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που αγνοούν - αμφισβητούν την πανδημία, παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα και συμβάλουν δια της βλακείας στην οικονομική καταστροφή της κοινωνίας, πρέπει να πληρώσουν ακριβά τις συνέπειες των επιλογών τους. Σε πρώτη φάση θεωρώ δίκαιο και αυτονόητο να βεβαιωθεί στην εφορία τους, ολόκληρο το κόστος της θεραπευτικής και φαρμακευτικής αγωγής που δαπανήθηκε για χάρη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: