googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΠΟΕΔΗΝ: Μηνύσεις σε όσους διαδίδουν θεωρίες για φυσιολογικό ορό αντί εμβολίου

 

Μηνύσεις σε όσους κυκλοφορούν θεωρίες για φυσιολογικό ορό αντί για εμβόλιο προανήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις «θίγουν την τιμή και την υπόληψη όλων των υγειονομικών».
Σύμφωνα με το Έθνος, η ΠΟΕΔΗΝ θα προχωρήσει με την καινούργια χρονιά σε μηνυτήριες αναφορές σε βάρος όσων, κυρίως μέσω social media, διακινούν απόψεις ότι οι πολιτικοί αρχηγοί και άλλοι πολιτειακοί παράγοντες έκαναν εμβόλιο με φυσικό ορό και όχι με την παρασκευασθείσα ουσία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, οι συγκεκριμένες απόψεις θίγουν την τιμή και την υπόληψη όλων των υγειονομικών και κυρίως αυτών που εμβολιάστηκαν καθώς και εκείνων που συμμετείχαν στον πλαίσιο των καθηκόντων τους στη διενέργεια των εμβολιασμών. 

Διαβάστε περισσότερα:

https://www.lifo.gr/now/greece/307961/poedin-minyseis-se-osoys-diadidoyn-theories-gia-fysiologiko-oro-anti-emvolioy?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2SigkWuNxnhS5FdnZ_5ZMNIZpNRWSlbST9-oI9qdeAR1lXV7oCInvNyTU#Echobox=1609163451

ΥΓ: Είναι καιρός να μπει τέλος στην αναπαραγωγή της βλακείας. Είναι αδιανόητο κάθε ψεκασμένος συνομωσιολόγος να υπονομεύει την Εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φονικού ιού, χωρίς συνέπειες. Το ερώτημα όμως για την δικαιοσύνη είναι αμείλικτο. Γιατί παρακολουθούν αδιάφοροι οι δικαστικοί λειτουργοί; Γιατί χρειάζονται μηνύσεις φορέων ή ιδιωτών για να πράξουν το αυτονόητο; Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ποινικό αδίκημα. Η έκθεση σε κίνδυνο της ανθρώπινης ζωής, δια της αποτροπής του εμβολιασμού, είναι ποινικό αδίκημα. τι περιμένουν λοιπόν για να πράξουν το αυτονόητο οι δικαστικοί λειτουργοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: