googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΣΤΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ"

 

Ο Ικέσιος Δίας, στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν ο προστάτης των Ικετών. Η προστασία τους από διώξεις ήταν ένα απαράβατο Ηθικό καθήκον των Πολιτών.
Εδώ όμως, στην Φαιδρά Χώρα της Πορτοκαλέας του 21ου αιώνα, ακόμα και η Ηθική και η Δικαιοσύνη είναι σαν το λάστιχο και την προσαρμόζουμε με βάση τα κομματικά κριτήρια και τις συμφωνίες που έχει κάνει ο Ηγέτης με τον απέναντι Τύραννο, πίσω από κλειστές πόρτες και με τη βοήθεια του διπλωματικού του Συμβούλου που (όπως δείχνουν τα πράγματα) λάμβανε "παραινέσεις" από την Τουρκική ΜΙΤ, μέσω της φιλενάδας του.
Αφού λοιπόν παρόλες τις χίλιες δυο πιέσεις προς τον Άρειο Πάγο, δια της κυρίας με την άκαμπτη κουπ εν είδη κράνους που έπαιρνε αβέρτα τηλέφωνα, δεν κατάφερε να εκδώσει τους 8 αξιωματικούς, όπως είχε τάξει στον φίλο του τον Ρετζέπ, τι έκανε;
Ξέσπασε στους απλούς Τούρκους πολίτες, δασκάλους, νομικούς, καθηγητές, δημοσιογράφους και τις οικογένειές τους, που διάβαιναν τον Έβρο και ζητούσαν άσυλο στη χώρα μας.
Κουκουλοφόροι ασφαλίτες τους έπαιρναν δεμένους ΜΕΣΑ από τα αστυνομικά τμήματα και τους επέστρεφαν στα σύνορα, παραδίδοντάς τους στα στελέχη της ΜΙΤ που περίμεναν!!! Αθόρυβα, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς καμία καταγραφή του συμβάντος, ενώ οι Τουρκικές εφημερίδες έγραφαν την άλλη μέρα ότι "συνελήφθησαν πραξικοπηματίες ενώ προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα".
Αυτά από έναν χοντροκώλη και αμόρφωτο ψεύτη, που έψεγε την τωρινή Κυβέρνηση επειδή δεν άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, για να μπουν καμιά 500αριά χιλιάδες "πρόσφυγες" στην Πατρίδα μας.
Ακόμα κι αν είχε επιτύχει στα πάντα την προηγούμενη 5ετία, στην Οικονομία, την Παιδεία, την Κοινωνική Πρόνοια, και μόνο αυτή η πράξη με κάνει να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Δεν το χωράει ο νους μου να στέλνεις αθώους ανθρώπους στα λυσσασμένα σκυλιά του Ερντογάν και από την άλλη να παριστάνεις τον Αριστερό και τον Ανθρωπιστή.
Κύριοι του Γκουβέρνου, αν δεν δω Κάθαρση γι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ, θα θεωρήσω ότι έχετε τα ίδια μούτρα με αυτούς... Δεν είναι κομματικό το θέμα, ούτε ιδεολογικό. Είναι καθάρα θέμα Ηθικής που έχουμε σαν Έθνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: