googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Οι θρομβώσεις και η πραγματικότητα

 

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να αποδίδουμε τα του "Καίσαρος τω Καίσαρι".
Ιδού τα δεδομένα.
Οι θρομβώσεις που αποδίδονται στον εμβολιασμό είναι ελάχιστα πάνω από από τις θρομβώσεις που παρουσιάζονται στον γενικό πληθυσμο, άνευ εμβολιασμού.
Το εμβόλιο της Astra Zeneca είναι Βρεττανικό και πολύ φθηνότερο από αυτό της Αμερικανογερμανικών συμφερόντων Pfizer.
Μετά την απίστευτα αρνητική δημοσιότητα και τις παλινωδίες της Γερμανική κυβέρνησης σχετικά με την χρήση του, η Pfizer αύξησε την ήδη ακριβή τιμή διάθεσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά 60%
Τα ίδια και με το μονοδοσικό και φθηνό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Me 5 ή 6 περιστατικά θρομβώσεων σε 7 εκατομμύρια εμβολιασμών οι ΗΠΑ σταματούν τους εμβολιασμούς, δημιουργούν τεράστια αρνητική δημοσιότητα και συνθήκες εκτόξευσης ζήτησης, τιμών και κερδών για την Pfizer η οποία έφθασε να πουλάει με 19€ την δόση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η αρχική συμφωνία ήταν στα 12€.
Πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έρχεται ν’ ανατρέψει πλήρως τα όσα πιστεύαμε για τις παρενέργειες, καθώς τα δύο πιο «ασφαλή» έως τώρα εμβόλια- αυτό της Pfizer και της Moderna- παρουσιάζουν και αυτά περιπτώσεις θρομβώσεων στους εμβολιασθέντες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας οι 4 στους 1.000.000 εμβολιασμένους αντιμετώπισαν περιστατικά εγκεφαλικής φλεβικής θρόμβωσης (CVT) μετά το εμβόλιο της Pfizer ή της Moderna, έναντι 5 στους 1.000.000 μετά το εμβόλιο της AstraZeneca. 
Να τονισουμε ότι ο κίνδυνος εγκεφαλικής φλεβικής θρόμβωσης είναι πολύ μεγαλύτερος για όσους νοσούν από κορωνοϊό – 39 στους 1.000.000 ασθενείς- σε σχέση με αυτούς που εμβολιάζονται. Αυτά είνα τα δεδομένα και τα συμπεράσματα δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: