googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ, Προϊόν ενός ανελέητου "bullying"

 


1 ) Ο Μητσοτάκης «πουλάει ελπίδα με ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί» και «μας τάζει ένα εμβόλιο που δεν υπάρχει» (Νοέμβριος του 2020).
2 ) Ποτέ δεν ζήτησα να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής των λοιμωξιολόγων (ενώ το είχε ζητήσει στη Βουλή τον Νοέμβριο του 2020)
3 ) Επί ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός
4 ) Η Μενδώνη θα τοποθετήσει επιγραφή στην Ακρόπολη με το όνομά της (την ίδια μέρα το ΥΠΠΟ εμφάνισε στη δημοσιότητα τις έτοιμες πλακέτες που αναφέρονται στη δωρεά για τον ανελκυστήρα, στις οποίες δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της υπουργού)
5 ) Τα 25.000 εμβόλια την ημέρα είναι άπιαστος στόχος για κυβέρνηση με τόση ανοργανωσιά (το είπε 13 Ιανουαρίου και έναν μήνα μετά τα εμβόλια έφτασαν τα 30.000 την ημέρα και τις τελευταίες μέρες είναι κοντά στα 60.000
6 ) Ο διαγωνισμός για τα self test είναι φωτογραφικός για να ευνοηθεί η Siemens (η οποία αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό)
7 ) Η Σουηδία έχει τον ίδιο αριθμό νεκρών με την Ελλάδα
8 ) Ο Μητσοτάκης είπε στις 30 Απριλίου του 2020 ότι κερδίσαμε τον πόλεμο με τον κορωνοϊό (ενώ είχε πει ότι κερδήθηκε ο πόλεμος για την εξασφάλιση προστατευτικού υλικού για τα νοσοκομεία).
9 ) Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε υποστήριξε τον Κουφοντίνα
10 ) Επί των ημερών του αποκαταστάθηκε η "συνταγματική νομιμότητα" στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ο Νόμος 4339/2015 που ψηφίστηκε από την παράταξή του, στις 13/1/17, για το συγκεκριμένο ζήτημα, κρίθηκε από το ΣτΕ ως αντισυνταγματικός
11 ) Τον Παπαγγελόπουλο τον παραπέμψατε γιατί τόλμησε να διερευνήσει τις ευθύνες για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και την τεράστια ζημία του Δημοσίου. Και την έρευνα την ονομάσατε σκευωρία". Δημόσια ομολογία ότι το εν λόγω "σκάνδαλο" πράγματι "ερευνήθηκε" από τον καλό του, ο οποίος όμως διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ουδέποτε ασχολήθηκε μ' αυτό και ότι απλώς "είχε ρίξει μια ματιά στη δικογραφία"
12 ) Η Επανάσταση του 1821 ήταν επανάσταση των "αβράκωτων" (Εθνικοαπλευθερωτικός και όχι ταξικός ο Αγώνας)


Δεν υπάρχουν σχόλια: