googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

‘Road to MTGP – Kos’ : Μάχη για Παπανικολάου με τον έμπειρο και σκληρoτράχηλο Ιταλό πρωταθλητή Danilo Andrulli!

 

Αλλαγή αντιπάλου προέκυψε τις τελευταίες ώρες για τον Νίκο Παπανικοάλου με την πρόκληση για τον σκληροτράχηλο μαχητή από την Κω να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αυτή την Κυριακή στο ‘Road to Muay Thai Grand Prix’ που διεξάγεται μπροστά στο κοινό του.
Ο Τούρκος αντίπαλος που αρχικά ανακοινώθηκε τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έρθει στην χώρα μας. Έτσι το promotion κινήθηκε άμεσα και έκλεισε για τον Παπανικολάουτ τον αθλητή Ιταλό Danilo Andrulli.
Πρόκειται για ένα πολύ πιο δυνατό ματς για τον Έλληνα κικμπόξερ μιας και ο Andrulli έχει σημαντική ερασιτεχνική και επαγγελματική εμπειρία.
Έχει κατακτήσει 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO, έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας στο στυλ του K-1 στους επαγγελματίες, ενώ έχει και διακρίσεις με πρώτες θέσεις στο Elite Tournament.
Διαθέτει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα έρχεται στην Κω με μόνο στόχο να σταματήσει το νικηφόρο σερί του εξαιρετικά φορμαρισμένου Παπανικολάου.
Μπορείτε να δείτε τον αγώνα, όπως και όλη την διοργάνωση ως pay-per-view στην τιμή των 8 ευρώ στο παρακάτω link :

https://mtrfightchannel.com/en/eventos/road-to-mtgp-kos-island

https://ufight.gr/kickboxing/5226-road-to-mtgp-kos-maxi-gia-papanikolaou-me-ton-empeiro-kai-sklirotraxilo-italo-protathliti-danilo-andrulli.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: