googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Για την Θλιβερή αντιπολίτευση...

 

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί να πέσει η κυβέρνηση επειδή σε αυτά τα δυόμισι χρόνια που κυβερνά:
1. Εν μέσω πανδημίας έκανε μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν δεκάδες χρόνια πριν και η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στις κορυφαίες χώρες σε επίπεδο επενδύσεων.
2. Εν μέσω πανδημίας κατάφερε και πέτυχε την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση του ΑΕΠ και απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων.
3. Εν μέσω πανδημίας επέστρεψε στους συνταξιούχους όσα τους έκλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Κατρούγκαλου.
4. Εν μέσω πανδημίας επέστρεψε στη μεσαία τάξη αυτά που της άρπαξε ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει η κυβέρνηση να την στηρίζει μέσα στον κυκεώνα που δημιουργεί διεθνώς η ενεργειακή κρίση.
5. Εν μέσω πανδημίας ψηφιοποίησε ένα κράτος που ήταν τριτοκοσμικό όπως το παρέδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
6. Εν μέσω πανδημίας θωράκισε στρατιωτικά τη χώρα με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα και μετέτρεψε την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο έναν ισχυρό και υπολογίσημο παράγοντα που κατέχει τα σκήπτρα στη λεκάνη της Μεσογείου. Και δεν είναι τυχαία η ανησυχία της Τουρκίας και ο εκνευρισμός της εγχώριας αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ.
7. Εν μέσω πανδημίας ενίσχυσε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις με 45 δις.
8. Εν μέσω πανδημίας μειώθηκε η ανεργία κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες.
9. Παρέλαβε μία οικονομία που δεν είχαν ακόμη εξαλειφθεί πλήρως τα capital controls και κατάφερε να την εμπιστευθούν οι αγορές και να επιτυγχάνει μέχρι και αρνητικά επιτόκια.
10. Έδειξε εμπράκτως τις ικανότητές της προς την Ε.Ε. για το ταμείο ανάκαμψης που θα απορροφήσει δεκάδες δις ευρώ σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κρατούσε ομπρέλα όταν η Ευρώπη έβρεχε δισεκατομμύρια στα μέλη της.
11. Η Ελλάδα απέκτησε διεθνώς κύρος με σεβασμό στον πρωθυπουργό απ' όλους τους ηγέτες του πλανήτη σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που τον αντιμετώπιζαν σαν παρία και με περισσή λοιδορία.
12. Η Ελλάδα σήμερα διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και ήδη υπάρχουν τα πρώτα θετικά δείγματα.
13. Αυτή η κυβέρνηση δεν έδειξε ίχνος ρεβανσισμού, σεβόμενη πλήρως την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, σε αυτούς που κατασκεύασαν την πιο χυδαία σκευωρία με κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες που στόχευαν στην φυσική και πολιτική εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων και την αλλοίωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
14. Αυστηροποίησε τις ποινές και συνεχίζει να διορθώνει όλα τα αισχρά και απαράδεκτα που διέπραξε στον Ποινικό κώδικα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν φύγει από την εξουσία.
15. Περιόρισε στο μέγιστο τις μεταναστευτικές ροές και τακτοποίησε τα ΚΥΤ και τις δομές φιλοξενίας που επί ΣΥΡΙΖΑ όπως η Μόρια αποτελούσαν τη ντροπή της χώρας.
16. Η Ελλάδα απέκτησε σύνορα που κατά τον κ. Τσίπρα δεν υπήρχαν στην θάλασσα και στην ξηρά δεν φυλάσσονταν.
17. Εν μέσω πανδημίας πέτυχε περηφανή νίκη στον Έβρο και προχώρησε στην σύγχρονη κατασκευή προστατευτικού τείχους.
18. Προχώρησε σε συμμαχίες με τις ισχυρότερες χώρες τόσο που αυτοί που επιβουλεύονται την Ελλάδα μαζί και η αριστερά της χώρας έχασαν τον ύπνο τους.
19. Με την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται την επάνοδό του στην εξουσία και την ολοκλήρωση όσων συμφώνησε με τον πρόεδρο Ερντογάν και μια νέα συμφωνία για το Αιγαίο τύπου Πρεσπών όπως αποκάλυψε αφελώς στη βουλή, βουλευτής του.
Είναι τόσα πολλά αυτά τα οποία έχουν γίνει σε αυτά τα δυόμισι χρόνια που πιστέψτε με δυσκολεύομαι να τα απαριθμήσω όλα. Δασικοί χάρτες, υπερδιπλασιασμός ΜΕΘ, αμυντική συμφωνία με Γαλλία, αναβάθμιση τουριστικού προϊόντος, μείωση φορολογίας, μείωση ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση ΕΝΦΙΑ, τι να πρωτοθυμηθώ...
Για αυτό θα πρέπει να θυμούνται οι της αντιπολίτευσης ότι από τη διαδικασία αυτή κερδισμένη είναι μόνο η κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: