googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Η Δύση είναι φάρος Δημοκρατίας Ορθολογισμού και Τεχνολογικής Προόδου.

 

Το βλέπω δεξιά και αριστερά να επαναλαμβάνεται από πολλούς επιστήμονες και εδώ και στο εξωτερικό ότι η εγωιστική Δύση φταίει που τα λιγότερο αναπτυγμένα κράτη δεν έχουν εμβολιαστεί γρήγορα και γεννιούνται μεταλλάξεις ανά τον κόσμο.
Δηλαδή για έναν ιό που γεννήθηκε στην Κίνα, μεταλλάξεις που γεννήθηκαν στην Ινδία και στην Αφρική και τη Δύση να φτιάχνει σε λίγους μήνες εμβόλια και να τα διανέμει σε λιγότερο από έτος σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, πάλι για κάποιο μυστήριο λόγο φταίει η Δύση.
Αν είναι λοιπόν να παίξουμε το blame game ας το παίξουμε σωστά.
Δεν θα ξεκινήσω καν με την υπόθεση ότι ο ιός είναι εργαστηριακο ατύχημα αν και κάποτε την έλεγε ο Τραμπ και γελουσαμε και τώρα το γράφει το Newsweek.
Με την στιβαρή υποθεση λοιπόν ότι ο ιός ειναι τυχαια μεταλλαξη ας δούμε γιατί δεν εχει καμία λογική να αυτομαστιγωνόμαστε και να πούμε τα πραγματα ως έχουν.
Ο Sars Cov 1 ο κορονοιός που έκανε επιδημία στην άπω Ανατολή πριν 20 χρόνια και καταδίκασε σε ύφεση τις οικονομίες της Ιαπωνίας .Κορέας και Ταιβάν πάλι ξεκινησε απο την Κϊνα . Η Κινεζικη Κυβέρνηση προσπαθησε να το αποκρυψει και η ανιχνευση του εγινε εφικτή όταν ενα Καναδικό σύστημα Τεχνητής Νοημοσυνης έπιασε στο Διαδίκτυο επικοινωνίες σχετικές με μια νέα επιδημία στην Κϊνα.
20 χρόνια μετά ,τη στιγμή που στη Wuhan οι άνθρωποι πέθαιναν σαν τις μύγες και η Κίνα είχε κανει εσωτερικό Lockdown , την ίδια στιγμή άφηνε τις διεθνεις πτήσεις ελευθερες προς ολο τον κόσμο.
Οι ευθυνες του Κινέζικου καθεστώτος είναι τεραστιες, αλλά δεν ακούμε ποτέ για αυτες απο ΚΑΝΕΝΑ Δυτικό επιστημονα.
Πάμε τωρα στα εμβόλια και στη διανομή τους.
Η Δύση εφτιαξε ουσιαστικά μέσα σε λίγες εβδομάδες αποτελεσματικά εμβόλια. .Κρατικοί οργανισμοί και πολυεκατομυριούχοι οπως ο BIll Gates εστησαν προγραμμα διανομής στον αναπτυσόμενο κόσμο άμεσα.
Μα θα πει κανείς ξεκίνησαν απο τη Δύση. Μα εννοείται .Οταν φτιάξεις ένα φαρμακο εσύ πρώτα απο τα παιδιά σου και τους γονείς σου δεν θα ξεκινήσεις;Τι πιο λογικό.
Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Δυτικές κοινωνίες εχουν κατανομή πληθυσμού οπου τα εμβόλια θα σώσουν πραγματικά εκατομμύρια ζωές. Εκεί που ο πληθυσμός αποτελειται κυρίως από νέους , το όφελος είναι πολύ μικρότερο.
Οι αναπτυσόμενες κοινωνίες πεθαινουν τόσα χρόνια κυρίως απο Φυματίωση, Ελονοσία ,AIDS παραστώσεις .800 χιλιάδες το χρόνο πεθαίνουν από Ηπατίτιδα Β που έχει ενα εμβόλιο που κοστίζει λιανική 9 ευρώ και θελει απλό ψυγείο και θα παμε εμβόλιο κορονοιού που θέλει αλυσίδα με -80;;
Δεν καταφέραμε τόσα χρονια να δώσουμε σε όλους αντιφυματικά φαρμακα που δεν θέλουν καν ψυγείο θα στείλουμε εμβόλιο στους -80;
Και γιατί;Γιατί δεν υπάρχουν δρομοι ,ρεύμα και γιατί οι διεφθαρμένες κυβερνησεις των κρατών αυτών και οι τοπικές διενέξεις το κανουν αδύνατο.
Να φανταστείτε στο Αφγανισταν και στην ΥποΣαχάρια Αφρική έχουμε ακόμα Πολυομυελίτιδα γιατί οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν αφηνουν τα παιδια να παρουν το εμβόλιο των κακών Δυτικών θα παμε εμβολιο της Pfizer;
Στο Μπουρουντί προχθες διαμελισαν και μοιρασαν τα οστά ενός αλμπίνο για γούρι( είναι παλιά δοξασία της Αφρικής) θα τους πείσουμε να κανουν εμβολιο κορονοιου;;
Θα στειλει η Δύση στρατεύματα πχ να πολέμησουν τη Boko Haram για να εμβολιαστεί ολος ο λαός της Νιγηρίας;; Ακόμα και εαν το κανουμε αυτό να στείλουμε τα παιδια μας εκει να θυσιαστούν για τον ιερό σκοπό γιατί δεν το καναμε για να δωσουμε φαρμακα για την ελονοσία που θα σωζαμε νεα παιδια ;
Και στο τελευταιο χωριό της Αφρικής ομως να φτασει το εμβόλιο με κόστος ζωών εκεί να δείτε δοξασίες και Ψεκ στους φτωχούς και αμόρφωτους πληθυσμούς.
Αφηστε τη γελοιότητα του εγχειρήματος να φτασει δυτική βοήθεια και ο πληθυσμός αντί να δει σιταρι και νερό να δει ενέσεις.
Θα μας χτυπάνε στο κεφάλι και οι κοκοφοίνικες του Μπουρουντί.
Φτάνει συνάδελφοι με το αυτομαστίγωμα. Φτάνει.
Η Δύση είναι φάρος Δημοκρατίας Ορθολογισμού και Τεχνολογικής Προόδου. Γεννιουνται επιδημίες αλλού και μέσα σε ενα έτος εχουν εμβολιαστει με τα εμβολια της Δυσης τα δυο τρίτα της γής.
Ε όχι να εχουμε και τύψεις γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: