googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

#Ουκρανία, αντέχει και αντιστέκεται!!!

 



#Ουκρανία
#ΜεΤηνΟυκρανια
#WithUkraine 

Η τακτική κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, Βράδυ 24/2
Θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ουκρανία, που έχει δεχτεί εισβολή σε πολλαπλά σημεία, από βορρά, ανατολή και νότο. Σημειώνουμε πως οι Ρώσοι δεν έχουν κάνει ακόμη ανακοινώσεις για τις όποιες εξελίξεις, καθώς ίσως τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο θετικά όσο θα ήθελαν.
To προγεφύρωμα στο Gostomel, που οδήγησε τους Ρώσους στο αεροδρόμιο Antonov, θεωρείται από τους Ουκρανούς πως έχει περιοριστεί. Ο ίδιος ο Ουκρανός Πρόεδρος δήλωσε πως οι Ρώσοι έχουν περικυκλωθεί, και αναμένεται ουκρανική αντεπίθεση για την εξάλειψη του προγεφυρώματος. Οι Ρώσοι έχουν απωλέσει αρκετά ελικόπτερα, κάτι που θα δούμε αργότερα. Αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται ενδεχόμενο το αεροπρογεφύρωμα να ενωθεί με κάποια ρωσική φάλαγγα. Στην επιχείρηση πήραν μέρος τουλάχιστον 20 ελικόπτερα Ka-52 και Mil Mi-8/17.
Στο Donetsk και το Luhansk γίνονται σκληρές μάχες, προκειμένου να περιοριστούν οι ρωσικοί θύλακες. Κι εκεί θεωρείται πως η ρωσική προέλαση έχει ανακοπεί. Επίσης όπως γράψαμε και λίγο πριν, οι Ουκρανοί έχουν σταματήσει τη ρωσική προέλαση στο Χάρκοβο (Kharkiv), αν κι εκεί αναμένεται επανέναρξη της ρωσικής επίθεσης πιο βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.ptisidiastima.com/tactical-analysis-24_2-night-ukraine/

Δεν υπάρχουν σχόλια: