googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Πυρηνική τρομοκρατία από τον σχιζοφρενή του Κρεμλίνου. Βομβάρδισε Πυρηνικό Εργοστάσιο. Ώρα αποφάσεων για τον Ελεύθερο Κόσμο...

 




#Ουκρανία
#ΜεΤηνΟυκρανια
#WithUkraine 
#WithTheUkranianPeople
Ο σχιζοφρενής Πούτιν βάζει σε κίνδυνο τον πλανήτη. Βομβάρδισε τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης, στην Ζαπορίζια- Zaporizhzhia Nuclear Power Plant.
Επιδιώκει νέο Τσέρνομπιλ;
Η Φωτιά που ξέσπασε μετά από αυτό σε περιφερειακές εγκαταστάσεις του πυρηνικού εργοστασίου, αυτή τη στιγμή έχει κατασβεστεί και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο..

Η Δραματική προειδοποίηση του ηγέτη της Ουκρανίας συγκλονίζει:

«Προειδοποιούμε όλο τον κόσμο για το γεγονός ότι καμία άλλη χώρα εκτός της Ρωσίας δεν άνοιξε ποτέ πυρ εναντίον πυρηνικών εργοστασίων. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας, η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το κράτος τρομοκράτης καταφεύγει τώρα στην πυρηνική τρομοκρατία», δήλωσε ο κ. Ζελένσκι σε βίντεο που μεταφορτώθηκε στον ιστότοπο της ουκρανικής προεδρίας.

Είναι πλέον ώρα αποφάσεων για τον ελεύθερο κόσμο. Το φασιστοειδές του Κρεμλίνου πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως του αξίζει.
  • Η Θέσπιση "no fly zone" πάνω από την Ουκρανία πρέπει να κηρυχθεί άμεσα
  • Δυνάμεις του ΟΗΕ να αναλάβουν την φύλαξη και ασφαλή λειτουργία όλων των πυρηνικών εγκαταστάσεων της περιοχής.
  • Αποφασιστική ενίσχυση των Ουκρανικών δυνάμεων ώστε να απωθήσουν τους βάρβαρους εισβολείς.
  • Παραπομπή του Πούτιν και των συνεργατών του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου.
  • Αποζημίωση του Ουκρανικού κράτους για τις υποδομές που καταστράφηκαν και των Ουκρανών πολιτών για τις περιουσίες που έχασαν. Για τις αποζημιώσεις να χρησιμοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα δεσμευμένα ποσά του Πούτιν και των συνεργατών του, ολιγαρχών. 
  • Άμεση ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: