googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κω,ΕΒΕΔ,ΤΕΕ Δωδ/σου και ΕΠΑΛ Κω





Την Τρίτη  29 Μαρτίου υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας του δήμου της Κω, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το ΤΕΕ και το ΕΠΑΛ Κω, στο αμφιθέατρο του σχολείου, που στόχο έχει την ανάπτυξη συνεργασιών, οι οποίες συνάδουν με το έργο και τους στόχους των φορέων για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας μέσα από κοινές πρωτοβουλίες, δίνοντας έμφαση στην κτιριακή επέκταση, αναδιάταξη και ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κω καθώς και στην προώθηση του πρωτογενή τομέα μέσα από την διεκδίκηση Γεωπονικού τμήματος, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για όλους στους εμπλεκόμενους φορείς.
Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδ/σου Αντώνης Γιαννικουρής και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κω Φίλιππος Παπανικολάου, παρουσία στελεχών του επιμελητηρίου, της Γενικής Γραμματέως του ΕΒΕΔ κ. Φαίδρας Σπανού, του υπεύθυνου του τουριστικού τμήματος Δημήτρη Σαράντη, της αντιδημάρχου Γεωργίας Κασσιώτη, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δια της εκπροσώπου του, αντιπροέδρου Μαρίνας Τζαννετουλάκου και εκπαιδευτικών του σχολείου.

https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/13770-ypegrafi-mnimonio-synergasias-metaksy-dimou-ko-eved-tee-dod-sou-kai-epal-ko?fbclid=IwAR0PhS6Ou87lEFZ_C4qzLnMUqEUyOjRgXenre605LU0LSkxtWyX-dhOw6qY


Δεν υπάρχουν σχόλια: