googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Οι ζωές μας ΑΞΙΖΟΥΝ. Η αστυνομία πρέπει να τα προστατεύει από γύφτους και μπαχαλάκηδες...

 

Με αυτούς θα κάνετε κάτι κ. Μητσόπουλε;

Ο κος Μητσόπουλος είναι ο εισαγγελέας στην Θεσσαλονίκη που ήθελε προφυλακισμένο τον αστυνομικό, που προασπίστηκε το δικαίωμα ενός σκληρά εργαζόμενου να μην τον κλέβουν αλλά και των αστυνομικών να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς κάποια παραβατικά, εγκληματικά και ανεξέλεγκτα 16χρονα, να σχεδιάζουν και να εκτελούν δολοφονικές απόπειρες εναντίον τους.
Ο κος Μητσόπουλος είναι ο εισαγγελέας στην Θεσσαλονίκη που δήλωσε στο πανελλήνιο, ότι λόγω της εμπειρίας του, ο αστυνομικός δεν έπρεπε να πυροβολήσει στην προκειμένη περίπτωση. Ποια εμπειρία θα ρωτήσω εγώ, έχετε κύριε Μητσόπουλε που να σας επιτρέπονται τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα;
Έχετε κάνει καταδίωξη;
Έχει προσπαθήσει κάποιος να σας δολοφονήσει με δόλο, στρέφοντας πάνω σας και ενόσω οδηγείτε μηχανή, το δύο τόνων αυτοκίνητο που οδηγεί παράνομα, προκειμένου να σας αφαιρέσει τη ζωή σας;
Ο κος Μητσόπουλος είναι ο εισαγγελέας, που αποφάσισε ότι οι δικές μας ζωές και οι δικές μας περιουσίες δεν αξίζουν της υπεράσπισης της αστυνομίας από τους γυφτολαίους που σπάνε και καίνε.
Christina Kristinaki

... και συνεχίζω εγώ ρωτώντας τον κ. Μητσόπουλο που ήταν ΟΤΑΝ :
Όταν Ρομά ηλικίας 18-25 χρ. βίασαν ομαδικά μια κοπέλα με νοητική υστέρηση στην Αλεξανδρούπολη, όλοι έκαναν αφωνία. (Ιανουάριος 2018)
Όταν 2 αδέρφια Ρομά βίασαν μια ηλικιωμένη στην Ζαχάρω και της πήραν 300€, όλοι έκαναν αφωνία. (Απρίλιος 2020)
Όταν ένας Ρομά μπήκε σε σπίτι που ζούσε 76χρονη με την 53χρονη κόρη της και βίασε την κόρη της, όλοι έκαναν αφωνία. (Φεβρουάριος 2020)
Όταν συμμορίες Ρομά ρημάζουν με διαρρήξεις ολόκληρες περιοχές και τις μετατρέπουν σε γκέτο τους επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους παντού, όλοι έκαναν αφωνία.
Όταν Ρομά γλεντούσαν και πυροβολούσαν στον αέρα δίπλα από ένα σχολείο με μικρά παιδιά στο Μενίδι με αποτέλεσμα μια σφαίρα να βρει και να σκοτώσει τον μικρό Μάριο που ήταν 11 χρονών και έπαιζε αμέριμνος στην αυλή του σχολείου, όλοι έκαναν αφωνία.
Και τώρα που έχασε την ζωή του ένας νεαρός Ρομά με υπαιτιότητα δική του καθώς διέπραξε ληστεία, ξαφνικά αποκτήσαμε φωνή και το παίζουμε ευαίσθητοι, δίκαιοι και προστάτες του λαού από την κακή χούντα που έχει επιβάλλει αστυνομοκρατία στην χώρα...
Λαϊκιστές και υποκριτές καταντήσαμε που περιμένουμε μόνιμα στην γωνία να προκύψει κάτι μέσα στην καθημερινότητα για να το ντύσουμε με τα δικά μας παραμύθια...
Εσείς κ. Μητσόπουλε τι κάνετε για όλο αυτό που συμβαίνει ?
Εσείς κ. Μητσόπουλε πως επιτρέπετε σε μια ομάδα να καταλύει τους νόμους και να καταστρέφει μια Θεσσαλονίκη ?
Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: