googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Όχι άλλη ανοχή. Ενδεχόμενος δόλος δεν υπάρχει. Καθαρή αυτοάμυνα ήταν.


Καθώς οι γνωστοί δικαιωματιστές, αριστερούληδες, ευαισθητούληδες απανταχού της χώρας συναγωνίζονται για το ποιος θα κατακεραυνώσει περισσότερο τον "εγκληματία" αστυνομικό, ας προσπαθήσουμε να βάλουμετα πράγματα στη θέση τους. Το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού ενός νέου ανθρώπου είναι σίγουρα λυπηρό. Ευχόμαστε να συνέλθει και η υγεία του να αποκατασταθεί σύντομα. Όμως ας δούμε τα γεγονότα:
  • Έφηβος 16 ετών με παιδί ενός έτους και σύζυγο ανήλικη. Αλήθεια για την εκλεκτή φυλή των γύφτων δεν ισχύει η νομοθεσία περί παιδεραστίας;
  • Έφηβος 16 ετών οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης, καθώς η ηλικία του δεν επιτρέπει να έχει τέτοιο. 
  • Έφηβος 16 ετών βάζει βενζίνη και θεωρεί ότι δικαιούται να μην πληρώσει. Πιστεύει μήπως ότι η κοινωνία του χρωστά;
  • Έφηβος 16 ετών καταδιωκόμενος παραβιάζει σχεδόν κάθε άρθρο του Κ.Ο.Κ. τον οποίο άλλωστε αγνοεί και θέτει σε κίνδυνο αθώους πολίτες και τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν από καθήκον και υποχρέωση.
  • Έφηβος 16 ετών επιχειρεί με εμβολισμούς να δολοφονήσει αστυνομικούς που τον διώκουν χωρίς προφανώς να  γνωρίζουν την ηλικία του διωκόμενου ή  τη φυλή του.
  • Έφηβος 16 ετών διαπράττει σωρεία αδικημάτων και ο πατέρας ΔΕΝ έχει  συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, και ο παππούς του απειελεί δημοσίως. Υπάρχει ειδικό καθεστώς ασυλίας για τους γύφτους;
Είναι προφανές λοιπόν ότι οι αστυνομικοί Δεν τον πυροβόλησαν επειδή δεν πλήρωσε τα 20 ευρώ αλλά για πολλαπλές επικίνδυνες για την κοινωνίια ενεργειες του με αποκορύφωμα την απόπειρα δολοφονίας του μοτοσυκλετιστή αστυνομικού. Επίσης δεν τον σημάδεψε ο αστυνομικός στο κεφάλι αλλά η κινηση των οχημάτων και οι αναπηδήσεις καθόρισαν ατυχώς την κατάληξη της σφαίρας.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι ενδεχόμενος δόλος δεν υπάρχει.
Ο αστυνομικός ενήργησε στα πλαίσια των καθηκόντων του με αίσθημα ευθύνης για να προστατέψει την κοινωνία, τους συναδέλφους του και τον εαυτό του. 
Εν ολίγοις ήταν μια πράξη αυτοάμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: