googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

“Κόλαση” για τον Ερντογάν η ομιλία του γερουσιαστή Μενέντεζ: Δεν θα εγκρίνω την πώληση των F-16, να σταματήσει τις υπερπτήσεις!!!

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρέπει να εναποθέσουν τα μαχητικά F-16 στα χέρια του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Ένας πολύ θυμωμένος Ρόμπερτ Μενέντεζ έκανε φύλλο και φτερό τον Ερντογάν και απαίτησε να σταματήσει όλες τις επιθετικές και παράνομες ενέργειες του στην ευρύτερη γειτονιά: “Απαιτώ από τον Ερντογάν να σταματήσει όλες τις υπερπτήσεις πάνω από την Ελλάδα”, υπογράμμισε ο γερουσιαστής.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων -τόνισε ο κ. Μενέντεζ, δεν θα εγκρίνω καμία πώληση των F-16 για την Τουρκία μέχρι να σταματήσει την επιθετική εκστρατεία της σε ολόκληρη την περιοχή.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση για τις απειλές του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. Είπε με ειρωνεία ότι πρόκειται για μέλος του ΝΑΤΟ που απειλεί ευθέως να στοχοποιήσει την Αθήνα! Έχουμε δει τον Ερντογάν να αμφισβητεί επανειλημμένα την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, τόνισε.

Το καλοκαίρι, πρόσθεσε, έστειλε μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τα ελληνικά νησιά. Οι απειλές για πλήγμα εναντίον της Αθήνας ταιριάζουν σε ένα μοτίβο τουρκικών παράνομων διεκδικήσεων στην επικράτεια της Ελλάδας, τόνισε, υπογραμμίζοντας την απόφαση του να μην επιτρέψει την πώληση των F-16.

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας – καταπέλτη του Γερουσιαστή Μενέντεζ: 

https://hellasjournal.com/2022/12/kolasi-gia-ton-erntogan-i-omilia-tou-gerousiasti-menentez-den-tha-egkrino-tin-polisi-ton-f-16-na-stamatisi-tis-iperptisis/


Δεν υπάρχουν σχόλια: