googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών | Το 6% των Ευρωπαίων επιλέγει Ελλάδα για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 


H Ελλάδα είναι ο τέταρτος πιο περιζήτητος προορισμός των Ευρωπαίων για το επόμενο διεθνές ταξίδι τους αυτό το καλοκαίρι, συγκεντρώνοντας το 6% των προτιμήσεων, όπως προκύπτει από την πιο πρόσφατη έκθεση για τα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδιών.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι 10 πιο περιζήτητοι προορισμοί για την εφετινή περίοδο Απρίλιος-Σεπτέμβριος είναι, με σειρά προτεραιότητας, η Γαλλία (8,2%), η Ισπανία (7,6%), η Ιταλία (7,4%), η Ελλάδα (5,6%), η Γερμανία, η Κροατία, η Πορτογαλία, η Αυστρία το Βέλγιο και το Ην. Βασίλειο.
Ειδικότερα, ανά αγορά ταξιδιωτών, οι Γερμανοί τοποθετούν την Ελλάδα στην πέμπτη θέση των πιο προτιμώμενων προορισμών τους (6%), μετά την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Αυστρία, οι Βρετανοί στην τέταρτη θέση μετά την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, οι Γάλλοι στην πέμπτη θέση (5%) μετά την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία και το Βέλγιο, οι Ιταλοί στην τρίτη θέση (7%) μετά τη Γαλλία και την Ισπανία, οι Βέλγοι στην πέμπτη.

https://www.tornosnews.gr/tornos/taseis/61999-etc-to-6-ton-eyropaion-tha-taxidepsei-sthn-ellada-ayto-to-kalokairi-%E2%80%93-oi-pio-epitychhmenes-strathgikes-gia-ta-xenodocheia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: