googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΩΔΕΣ ΤΡΑΓΩΝ

 

#Τέμπη

Ο χρήστης Κώστας Κάπος είναι με το χρήστη Costas Kapos.


Νομίζω, συντρόφισσες και σύντροφοι, ότι η φασαρία που προσπαθεί σύσσωμη η Αντιπολίτευση, να δημιουργήσει, θα πάει σε 1-2 εβδομάδες "κουβά", ακριβώς επειδή προσπάθησαν πάρα πολύ άτσαλα να εκμεταλλευθούν το θάνατο 57 αθώων ανθρώπων.
Σε οποιοδήποτε Οργανισμό, Εταιρεία, Κράτος, συμβαίνει ένα απρόβλεπτο και τραγικό ατύχημα, το πρώτο που κάνουν οι αρμόδιοι είναι να εντοπίσουν "τι πήγε στραβά". Βλέπετε, ένα τόσο τραγικό δυστύχημα είναι πολυπαραμετρικό και ποτέ δεν ευθύνεται απλά ένας σταθμάρχης, ένας Υπουργός ή ένας Πρωθυπουργός.
Όμως, η κακιά λύσσα της Μείζονος Αντιπολίτευσης να πετάξει τις ευθύνες φύρδην-μίγδην στην αυλή της Κυβέρνησης, αφήνει τόσες τρύπες ώστε να περάσει από μέσα τραίνο με τον Σπίρτζη καβάλα και τα γιουσουφάκια της ΡΑΣ να ανεμίζουν σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, δίνω το πολύ 1 μήνα ακόμα να γίνει κουβέντα και άσκοπες διαδηλώσεις, πριν αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα οι ρεμούλες του προσωπικού του ΟΣΕ (70 εκατομμύρια το χρόνο έβγαζαν με ιδιωτική εταιρεία που είχαν στήσει έξω από τον ΟΣΕ), οι κλοπές των οργανωμένων συμμοριών των Ρομά και η κάλυψη που παρείχε σε όλα αυτά ο Φαρδυκάπουλος Ηγέτης, του οποίου οι τσέπες ξεχειλίζουν από λύσεις, πριν καν εκφωνηθούν τα προβλήματα.
Βέβαια, δεν κάνω καθόλου τον κόπο να μιλήσω για τους κακομοιριασμένους του ΚΚΕ και του ΜεΡα25, που θεωρούν το εταιρικό Κέρδος ως την αιτία όλων των κακών (το κέρδος των συμμοριών είναι, βλέπετε, λαϊκό), λες και όλα λειτουργούσαν ρολόι στους πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικούς Παραδείσους τους.
Ψυχραιμία λοιπόν και πιείτε και κανένα καφεδάκι στη λιακάδα και για μένα, μια και με έχουν κλεισμένο στο σπίτι μέχρι τη Δευτέρα. Η όλη ιστορία, πέρα από την τραγικότητά της για τα ίδια τα θύματα και τους οικείους τους, έχει καταντήσει μια φούσκα που ήδη χάνει από παντού.
Αντίθετα, εάν ο ΚΜ το παίξει σωστά, αυτό το γεγονός θα ήταν ίσως το ισχυρότερο επιχείρημα για διαρκή και αυστηρή αξιολόγηση σε όλες τις Βαθμίδες του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: