googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Νίκος Παπανικολάου απέναντι στον Diego Antonelli στις 24 Σεπτεμβρίου στο "KGP Kos"!

 

Ο Νίκος Παπανικολάου, ένας από τους πιο δυνατούς μαχητές της Ελλάδας και από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον τόπο καταγωγής του στην Κω, ετοιμάζεται για την επόμενη δυνατή πρόκληση της καριέρας του.

Αυτή θα γίνει στο ρινγκ του διεθνούς ‘KGP-Kickboxing Grand Prix’ που πραγματοποιείται στην Κω στις 24 Σεπτεμβρίου σε μία κάρτα που θα φιλοξενήσει πολλά δυνατά ονόματα .

Ο Παπανικολάου βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταία διάστημα δίχως να χάνει αγώνα, αλλά και 4άδα, όπου και αν αγωνίζεται.

Έχοντας διαπιστώσει αυτές τις αρετές του, τόσο ο Παύλος Καπώνης, όσο και ο Στέλιος Πολίτης -εκπρόσωπος της ISKA Ελλάδος-, τον επιλέγουν για να διεκδικήσει τίτλους.

Ο Καπώνης τον προκρίνει ζώνες του KGP , όπου έχει κερδίσει ήδη δύο διεθνείς τίτλους και αναμένονται ακόμα πιο δυνατά πράγματα με ζώνες.

Από την άλλη ο Παπανικολάου μετά την κατάκτηση Μεσογειακού τίτλου ISKA, τώρα ο Πολίτης του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί για Intercontinental τίτλο της ISKA που είναι μια από τις πιο δυνατές επαγγελματικές ομοσπονδίες kickboxing στον κόσμο.

Μέσα από τα rankings της ISKA επιλέχθηκε από τους υπευθύνους ως αντίπαλος του Παπανικολάου ο Ιταλός πρωταθλητής Diego Antonelli που θα έρθει στο ιστορικό νησί του Ιπποκράτη να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Έλληνα πρωταθλητή μας.

Πρόκειται για έναν έμπειρο κικμπόξερ, δυναμικό και επιθετικό που αναμένεται να βάλει δύσκολα στον Παπανικολάου που θα παίζει μπροστά στο κοινό του που για ακόμα μία φορά μέσα στην πόλη του αναμένεται να δώσει βροντερό παρών!

https://vimatisko.gr/katigoria/athlitika/o-nikos-papanikolaoy-apenanti-ston-diego-anto

Δεν υπάρχουν σχόλια: