googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ STYLE



Ο χρήστης Κώστας Κάπος είναι με το χρήστη Costas Kapos.

Eίναι 2016 ή 2017, τότε που οι "παράτυποι μετανάστες" (newspeak των προσφιλών μας Συριζαίων) έρχονται κατά μιλούνια στη χώρα μας.
Μία Γαλλική ΜΚΟ νοίκιασε 2 παραθεριστικές πολυκατοικίες στην περιοχή "Κτήμα Καραγκιόζη" στην Επανομή Θεσσαλονίκης και έβαλε κάποιους αυστηρά επιλεγμένους Σύρους μετανάστες (γιατρούς, μηχανικούς κλπ) με τις οικογένειές τους, μέχρι να ετοιμάσουν τα χαρτιά τους για να μεταναστεύσουν στη Γαλλία.
Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η Γαλλική ΜΚΟ αποχώρησε και στη θέση της βρέθηκε μία από αυτές τις απροσδιόριστες ΜΚΟ που δρούσαν στην Ελλάδα, η οποία γέμισε τις πολυκατοικίες με κάθε λογής "μετανάστη" από όλα τα μέρη του πλανήτη, χωρίς διαχωρισμό.
Επάνω από τις πολυκατοικίες υπάρχει μια ταβέρνα και ο ιδιοκτήτης της είχε βάλει κάμερα ασφαλείας για να επιτηρεί την περιοχή, επειδή τα σπίτια δέχονται πολλές "επισκέψεις" από οπαδούς της ανακύκλωσης. Κάποια στιγμή, είπε να κάνει μια προβολή του τι είχε καταγραφεί στο DVR και έπαθε σοκ!
Έγινε μάρτυρας σκηνών από τις διπλανές πολυκατοικίες, ξυλοδαρμών και βιασμών γυναικών και παιδιών, ακόμα και στον περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου.
Καταγράφει τις σκηνές σε στικάκι και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου του δήλωσαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί η βιντεοσκόπιση ήταν "παράνομη" και δεν μπορούσε να ασκηθεί δίωξη από αυτή!!!
Τα ίδια άκουσε και από τον Εισαγγελέα, παρόλο που υπάρχει απόφαση ότι τέτοιες βιντεοσκοπίσεις γίνονται δεκτές εάν τελείται κάποιο κακούργημα. Πλήρης άρνηση άσκησης δίωξης!!
Με τα πολλά, αποτάθηκε στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η διευθύντρια της οποίας ανέλαβε να πάει και να μιλήσει με άλλο ύφος στους εκπροσώπους του Νόμου.
Ω, του θαύματος, την άλλη μέρα έγινε έφοδος των ΕΚΑΜ στις πολυκατοικίες, όπου βρήκαν γυναίκες και παιδιά άρρωστα και κακοποιημένα, καθώς και ανήλικα ασυνόδευτα που τα είχαν καταχωνιάσει μαζί με άγνωστους ενήλικες άνδρες στα ίδια διαμερίσματα. Αποτέλεσμα ήταν τα κτίρια να εκκενωθούν και οι "πρόσφυγες" να οδηγηθούν σε κλειστές δομές.
Φανταστείτε λοιπόν τον προσανατολισμό της κας Ακρίτα, ως διορισμένης Υπουργού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μιας Κυβέρνησης που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες φτωχοδιάβολους σκόρπιους στην Επικράτεια, να κατασπαράξει ο ένας τον άλλο, για να καρπωθούν κάποιοι ημέτεροι ένα σκασμό λεφτά. Άλλωστε, από το μπαλκόνι της Φιλοθέης ή το αποκούμπι του Λονδίνου, δεν θα μπορούσε να δει τίποτα στραβό.
Ποιους πιστεύετε ότι θα προστάτευε; Ποιων τα δικαιώματα θα θεωρούσε ιερά;
Άγιο είχαμε, κι ας λέτε εσείς......


Δεν υπάρχουν σχόλια: