googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

MyCoast: Από τη μάχη της πετσέτας φθάσαμε στο άλλο άκρο, στο κυνήγι της ξαπλώστρας

 

Άγονοι 200 διαγωνισμοί σε παραλίες - Βροχή οι καταγγελίες, λουκέτο σε πάνω από 20 επιχειρήσεις σε δύο μήνες - «Παράπλευρες απώλειες» από τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και τους ελέγχους - Οι «λαγοί» των πλειστηριασμών και τα έσοδα από ξαπλώστρες που έμειναν στα χαρτιά - Σε ποια νησιά εντοπίζονται τα προβλήματα

Την περυσινή κακή εικόνα με τη μάχη της πετσέτας επιχειρεί φέτος να εξωραΐσει υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και να μπει μια τάξη στο χάος που υπήρχε στις παραλίες.
Ετσι, ενεργοποίησε τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, έβγαλε τις πολύπαθες Κτηματικές Υπηρεσίες του Δημοσίου από τα γραφεία, έστησε πλατφόρμα όπου γίνονται ηλεκτρονικά πλέον όλοι οι διαγωνισμοί παραχώρησης και δημιούργησε και την ειδική εφαρμογή καταγγελιών MyCoast, που μπήκε στα κινητά των Ελλήνων και ξένων τουριστών, προκαλώντας το ενδιαφέρον δημοσιογραφικών δικτύων που μεταδίδουν ρεπορτάζ σε όλο τον κόσμο για την τεράστια κινητοποίηση του κράτους. 
Ενώ όμως πέρυσι δόθηκε μάχη για να μπορούν να βρίσκουν λίγο χώρο οι λουόμενοι για να απλώσουν την πετσέτα τους, φέτος γίνεται μάχη για να βρουν... ένα αναψυκτικό και μία θέση σε ξαπλώστρα!

https://www.protothema.gr/greece/article/1524519/mycoast-apo-ti-mahi-tis-petsetas-fthasame-sto-allo-akro-sto-kunigi-tis-xaplostras/

Δεν υπάρχουν σχόλια: