googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ελλάς, Ευρώπη, Panathinaikos: Τέτοιες προκρίσεις μόνο αυτός και ο κόσμος του!

 

Ελλάδα ακούσέ το: Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και απόψε απέκλεισε μία ομάδα τσάμπιονς λιγκ. Η Λανς κέρδισε με 2-1 στο πρώτο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός μπήκε σαν λύκος στο γήπεδο, και τους απέκλεισε με ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο.

Το καλοκαίρι η διοίκηση έδωσε έναν σκασμό λεφτά. Εδωσε 13 εκ. ευρώ για τον Τετέ και τον Πελίστρι. Απόψε και οι δύο έβγαλαν τα λεφτά τους. Με δύο γκολάρες πέρασαν τον Παναθηναϊκό στον όμιλο του conference league και η ομάδα απέκλεισε απόψε ένα από τα φαβορί του θεσμού.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.sdna.gr/podosfairo/1230163_ellas-eyropi-panathinaikos-tetoies-prokriseis-mono-aytos-kai-o-kosmos-toy


Ο Αλόνσο πήρε το παιχνίδι με τις αλλαγές του στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρασε στο δέκα τον Τετέ, δεξιά έβαλε τους Βαγιαννίδη, Μαντσίνι, αριστερά ο Πελίστρι οργίαζε και μπροστά ο Ιωαννίδης ακόμα τρώει ξύλο χωρίς να του δίνουν φάουλ και κάρτες στους αντίπαλούς του.

Αυτό ήταν. Η Λανς γονάτισε και ο Παναθηναϊκός την τελείωσε στην αντεπίθεση. Στο πρώτο γκολ ο Πελίστρι κουβάλησε την μπάλα πολλά μέτρα, έπαιξε με τον Φώτη, ο Γκραντίτ, με προβολή του την έδωσε και πάλι και σημάδεψε την γωνία και έκανε το 1-0 και έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Το δεύτερο γκολ κάτι ανάλογο. Ο Ιωαννίδης από στημένη φάση του αντιπάλου έδωσε στον Μαντσίνι, αυτός έφυγε σφαίρα έδωσε στον Τετέ που με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην γωνία και έκανε το 2-0. Γκολάρες και τα δύο. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: