googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μίκα Ιατρίδη, με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όλες οι ακτοπλοϊκές γραμμές θα μετατραπούν σε άγονες!!!


«Δυστυχώς, ο δικός μου ο Νομός, ο Νομός Δωδεκανήσου, σβήνεται από το χάρτη» τόνισε η Μίκα Ιατρίδη μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης, που είχε καταθέσει, μαζί με τους συναδέλφους της νησιώτες βουλευτές της Ν.Δ, με θέμα την απομόνωση της νησιωτικής Ελλάδας.

Στις ομιλίες της η βουλευτής Δωδεκανήσου ανέδειξε την απομόνωση των Δωδεκανήσων, τόσο από το πρόβλημα που προέκυψε με τα πιστοποιητικά του Ρωσικού Νηογνώμονα, όσο και με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη ναυτιλία και την ακτοπλοΐα.

«Ακόμα δεν έχουμε δει από την Κυβέρνηση ένα συγκεκριμένο σχέδιο και για τις ενδοδωδεκανησιακές και ενδοκυκλαδικές συνδέσεις. Δυστυχώς, έχετε αφήσει τα νησιά, αλλά και τις τοπικές ακτοπλοϊκές εταιρείες στο έλεος του Θεού, των οποίων ούτε την ύπαρξη και σίγουρα ούτε το έργο τους γνωρίζετε, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι σε επιστολή τους. Όμως, μαζί μ' αυτές έχετε ξεχάσει και τους μόνιμους κατοίκους των νησιών που επιμένουμε να ζούμε στον τόπο μας» ανέφερε ακόμα η Μίκα Ιατρίδη, ενώ επεσήμανε στον παριστάμενο Υπουργό, κ. Χρυσοχοϊδη, ότι με την αδράνεια του στο θέμα του Ρωσικού Νηογνώμονα, οικογένειες έχασαν το ψωμί τους, ενώ οι τουρίστες, όταν δεν ήξεραν πως θα φύγουν, μετακινούνταν με τουρκικά πλοιάρια.

Και η Μίκα Ιατρίδη κατέληξε ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική σε λίγο όλες οι γραμμές θα μετατραπούν σε άγονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: