googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ιδού τα έργα ενός δημάρχου με Εθνική συνείδηση. Βιβλία στα σχολεία από τον Μιχαλολιάκο


Μία σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε και υλοποίησε ο δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος. Εκτύπωσε 10.000 αντίτυπα βιβλίων ώστε να μοιραστούν στα σχολεία
Ο αριθμός των 10.000 αντίτυπων σχολικών βιβλίων είναι αυτός που θα μοιραστεί στα σχολεία του Πειραιά, από το δήμο. Περιλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θεματικές ενότητες.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά λοιπόν, Βασίλη Μιχαλολιάκου καθώς και με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, εκτυπώθηκαν τα συγκεκριμένα αντίτυπα, 180 σελίδων το καθένα.
Τα βιβλία με τις πρώτες ενότητες των μαθημάτων, έχουν ως στόχο να καλυφθεί το χρονικό διάστημα μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το υπουργείο Παιδείας.
Ο αριθμός των αντιτύπων που εκτυπώθηκαν καθορίστηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλύπτει πλήρως τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Πειραιά.
Η διανομή των βιβλίων, σε κάθε σχολική μονάδα, θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 11/10/2011, από τα γραφεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: