googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Οι αριστεριστές, η ΕΛΜΕ και οι καταλήψεις.

Οι ΚΚΕεδες και οι αριστεριστές που ελέγχουν εργολαβικά τη Β' ΕΛΜΕ ξαναχτύπησαν. Με μια απαράδεκτη ανακοίνωση στράφηκαν κατά της ΕΛΜΕ Λέσβου που καταδίκασε τις καταλήψεις σχολικών κτιρίων. Είναι γνωστή η ακραία πρακτική και φρασεολογία των σχημάτων που αποτελούν τη πλειοψηφία της Β' ΕΛΜΕ. Είναι οι συνδικαλιστές που υιοθετούν κάθε ακραίο αίτημα και καλύπτουν κάθε παρανομία, αρκεί να έχει αριστερή προέλευση.
Διαβάστε την ανακοίνωση της Β' ΕΛΜΕ
http://www.aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=386166
και βγάλτε συμπεράσματα.
Δυστυχώς  αυτοί που γράφουν αυτές τις αθλιότητες και σκέφτονται με αυτό τον τρόπο , ψηφίζονται μαζικά από εκπαιδευτικούς στους οποίους εμπιστευόμαστε τη μόρφωση των παιδιών μας.
Η εξήγηση λοιπόν για τα χάλια της παιδείας μας είναι εξόχως απλή.
Φαίνεται καθαρά ποιοι υποκινούν τις καταλήψεις για να προωθήσουν την πολιτική του ΚΚΕ και τις ακρότητες του ΠΑΜΕ και των συνιστωσών κάθε κατεύθυνσης. Φαίνεται ποιοι και γιατί παραδίδουν τα σχολεία στους καταληψίες για να προωθήσουν τον πολιτικό σχεδιασμό τους.
Όσο για την αναφορά στο Τεμπονέρα, ας πάψουν να προκαλούν. Για τους νεκρούς της Marfin δεν ακούσαμε μια έκφραση λύπης. Αλλά αυτοί ήταν απεργοσπάστες για τους αριστεριστές.

ΥΓ: Είναι αυτονόητο ότι η εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ δεν ψήφισε την άθλια ανακοίνωση, που τα "πνευματικά της δικαιώματα" αφορούν μόνο τη λυκοσυμμαχία ΠΑΜΕ - Παρεμβάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: