googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Φρένο στις αστήρικτες αερολογίες. Καταλυτική απάντηση Κουτσαντώνη . Υποχρέωση του Δήμου η αποζημίωση των θυμάτων του γραφείου Κιλιμάτων!!!



Κύριε Διευθυντά,

Σέβομαι τις απόψεις που διατυπώθηκαν για το δικαίωμα  αποζημίωσης των θυμάτων της γνωστής υπόθεσης της υπεξαίρεσης που διαπράχθηκε από γνωστό λογιστικό γραφείο της Κω, αλλ’ επειδή έχω τιμηθεί με τη σχετική εντολή να ενεργήσω δικαστικώς εναντίον παντός υπαιτίου για λογαριασμό ορισμένων από τους παθόντες, θεωρώ επιβεβλημένη την υποχρέωση να σχολιάσω όσα δημοσιεύτηκαν σχετικά με το θέμα.
1 ) Οι παράνομες πράξεις της θεώρησης των πλαστών εξουσιοδοτήσεων αποτέλεσαν το πιο κρίσιμο σημείο της αιτιώδους διαδρομής που ακολούθησε η ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΗ τέλεση του εγκλήματος της υπεξαίρεσης. Xωρίς αυτές, ήταν αδύνατη η κατ’ εξακολούθησιν  κατακράτηση και ιδιοποίηση των εισφορών από τους δράστες δεδομένου ότι η παραλαβή των Πράξεων Επιβολής Εισφορών (ΠΕΕ) από το ΙΚΑ τους επέτρεπε να εισπράττουν εκ νέου τα ποσά των επόμενων εισφορών από τα θύματά τους και να ιδιοποιούνται και αυτά.
Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τις επιλήψιμα θεωρημένες εξουσιοδοτήσεις ήταν αδύνατον στους δράστες να νομιμοποιούνται στις υπηρεσίες ΙΚΑ ως εκπρόσωποι των θυμάτων και να παραλαμβάνουν για λογαριασμό τους τις εκδιδόμενες σε βάρος τους (ΠΕΕ), ενέργεια που ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ    επέτρεψε στους δράστες όχι απλά τη συγκάλυψη, όπως αβάσιμα υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, αλλά α ) την τέλεση της επόμενης κατ’ ιδίαν πράξης, έχοντας εξασφαλίσει την άγνοια των παθόντων και β ) συνολικά, την μη τήρηση της συμβατικής υποχρέωσης των εντολοδόχων – δραστών για την πληρωμή των εισφορών.
Διαβάστε όλη την δήλωση Κουτσαντώνη:
https://docs.google.com/document/d/1DYYZrW9gLIjZtLtWeuNv6p2o2c5tCsP2_6XWaWkIK9w/edit?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια: