googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μπράβο βρε Μανωλιό, σου βγάζω το καπέλο!!

 


Δεν του τό'χα του Μανωλάκη του Μακρόν, ότι έχει τόσα cojones όσα ΟΛΟΙ μαζί οι υπόλοιποι ορθοπολιτικοί ρεμπεσκέδες που κυβερνούν την Ευρώπη.
Ε, ναι ισλαμοφασίστες φίλοι μου, εδώ είναι Ευρώπη και χύθηκε πάρα πολύ αίμα εδώ και 300 χρόνια, σε αγώνες κατά της φεουδαρχίας και της παντοκρατορίας της Εκκλησίας, για να μπορούμε εμείς, οι απόγονοι αυτών των αγωνιστών, να σατιρίσουμε όποιον γουστάρουμε, ελεύθερα και άφοβα.
Γιατί, ΔΕΝ σατιρίζουμε τον ίδιο το Θεό, το Χριστό, τον Αλλάχ ή τον Γιαχβέ, αλλά τις προκαταλήψεις, το σκοταδισμό και τη δεισιδαιμονία όλων αυτών των φανατικών που νόμισαν ότι μιλάνε εξ ονόματος του Θεού.
Και θέλουμε να μπορούμε να το κάνουμε, με την ίδια άνεση που κυκλοφορούμε με το βρακί μας μέσα στο σπίτι μας και λογαριασμό δεν δίνουμε σε κανένα Νεάντερνταλ που ξεβράστηκε από το Μεσαίωνα.
Και όποιου ούγκανου του αρέσει, οι υπόλοιποι να πάρουν τις βαρκούλες τους να πάνε στους σκοταδιστικούς τους παραδείσους...
Μπράβο
βρε Μανωλιό, σου βγάζω το καπέλο!!
(ΥΓ Επειδή μυρίζομαι "κατέβασμα"από τους ευαισθητούληδες λογοκριτές του FB, μην κάνετε κοινοποιήσεις, αλλά copy-paste, κι αν θέτε αναφέρετε και την πηγή)


Δεν υπάρχουν σχόλια: