googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονίζει o 25χρονος που νοσηλευόταν στην Εντατική με κορονοϊό: Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα και χρειάστηκα διασωλήνωση


Από τη μια στιγμή στην άλλη ο 25χρονος Πέτρος βρέθηκε από την Τήνο να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Και μάλιστα χωρίς ο 25χρονος Πέτρος να έχει το παραμικρό υποκείμενο νοσήμα και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αμφισβητούν τον κορονοϊό.
Μάλιστα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.
«Εγώ πραγματικά δεν είχα κανένα νόσημα, γενικά είμαι πολύ αθλητικός, δεν αρρωσταίνω σχεδόν ποτέ, δεν κάνω χρήση φαρμάκων, γενικά η ζωή μου είναι πολύ υγιεινή και αθλητική. Κανείς δεν το περίμενε ότι θα καταλήξω κάπως έτσι» περιγράφει.
Για 4 ημέρες είχε 40 πυρετό που δεν έπεφτε,το τρίτο τεστ ήταν θετικό και τότε στήθηκε μία γέφυρα ζωής από την Τήνο στην Αθήνα.
«Αποφασίστηκε και ήρθε ελικόπτερο και με πήρε μέσα σε κάψουλα γιατί είχα τον ιό εν τέλει. Με βάλανε σε κώμα στη Σύρο από εκεί και πέρα δεν καταλάβαινα τίποτα , διασωληνώθηκα, με φέρανε στην Αθήνα στο Ασκληπιείο της Βούλας και μπήκα στη ΜΕΘ μέσα σε καταστολή. Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της εντατικής» προσθέτει.
https://www.newsit.gr/ellada/sygklonizei-o-25xronos-pou-nosileyotan-stin-entatiki-me-koronoio-den-exo-ypokeimena-nosimata-kai-xreiastika-diasolinosi/3116358/


Δεν υπάρχουν σχόλια: