googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών. Η κοινωνία μπροστά από τα κόμματα!!!

 



Η κοινωνία είναι πιο μπροστά από τα κόμματα. To δείχνουν με κάθε ευκαιρία οι δημοσκοπικές έρευνες κάθε φορά που η ερώτηση αφορά κάποιο από τα μεγάλα φορτισμένα κοινωνικά και ιδεολογικά θέματα. Σε πλειάδα περιπτώσεων, τα προτάγματα και οι προτεραιότητες της κοινωνίας διαφέρουν από τις κομματικές θέσεις.
Χαρακτηριστική η περίπτωση με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, έτσι όπως αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση της Opinion Poll. Στο ερώτημα κατά πόσο συμφωνείτε ή όχι με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, σίγουρα υπέρ και μάλλον υπέρ απαντά το 74,5%.
Αλλά ανάμεσα σε εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, υπέρ ή μάλλον υπέρ με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών τάσσεται ένα 62,5% των ψηφοφόρων. Το ίδιο και ένα 41,9% εκείνων του ΚΚΕ.
Δεν συζητάμε για το 90,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 90,7 των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ που είναι υπέρ. Αλλά για ψηφοφόρους κομμάτων, των οποίων οι απαντήσεις δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις θέσεις που είχαν πάρει τα συγκεκριμένα κόμματα όταν είχε παρουσιαστεί το νομοσχέδιο στα τέλη Ιουνίου.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.liberal.gr/news/exi-stous-10-psifoforous-tou-suriza-uper-tis-axiologisis-ton-ekpaideutikon/389712

Δεν υπάρχουν σχόλια: