googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια στο Τ.Ε.Ε. για την μελέτη στον Ν.Ο.Κ. Ποτέ κολυμβητήριο στο χώρο αυτό!!!

  


Παρακολουθώ με αγανάκτηση τις προσπάθειες πρώην δημάρχου (αυτού που είχε μετατρέψει την πόλη μας σε open hot-spot), να επαναφέρει τεχνηέντως το θέμα της κατασκευής κολυμβητηρίου στον χώρο του ΝΟΚ, μέσω τρίτων. 

Είναι χαρακτηριστική η παρέμβαση στενού του συνεργάτη και περιφερόμενου πολιτικού, που εγκαλεί το ΤΕΕ για την πρόταση του και επιδιώκει να επαναφέρει την κατασκευή κολυμβητηρίου πάνω στην παραλία. Να θυμηθούμε ότι ο κύριος αυτός ήταν μέλος της δημοτικής αρχής  που απεμπόλησε το δικαίωμα ήπιας αξιοποίησης και οδήγησε στην άρση της παραχώρησης του ακινήτου στον Δήμο, ενώ είχε και οικογενειακή εμπλοκή στην πρόταση για κατασκευή κολυμβητητίου.

Απαράδεκτη και η παρέμβαση της Ένωσης Ξενοδόχων που εν αγνοία των μελών της συντάχθηκε με μια πρόταση που η τοπική κοινωνία και οι ελεγκτικές αρχές απερριψαν σαν παράνομη και  καταστροφική για το περιβάλλον.

Η Δημοτική αρχή οφείλει να εντείνει την προσπάθεια διεκδίκησης της έκτασης, με βάση την μελέτη του ΤΕΕ και να καταστήσει σαφές στην κυβέρνηση ότι η πώληση της έκτασης στον ιδιοκτήτη του κατεδαφισμένου πλέον εργοστασίου της ΑΒΙΚΩ, δεν είναι ανεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: