googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Η αλήθεια για την Ουκρανία από τον Ηλία Κανέλλη!!!

 

«Έχω υποσχεθεί να μην ακούω ελληνικό ραδιόφωνο, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται να το γλιτώσω. Δουλεύοντας αυτές τις μέρες εντατικά, άκουγα και κρατικό ραδιόφωνο. Στην ΕΡΤ στο πρώτο πρόγραμμα χθες το μεσημέρι, επί 1 ώρα ένας δημοσιογράφος ανδρείκελο του Πούτιν είχε «αφιέρωμα» και εξηγούσε -μόνο- πόσο κακό είναι το «τάγμα Αζόφ» στην Ουκρανία. Θεώρησε σκόπιμο εν μέσω της φονικής εισβολής της Ρωσίας για να διαλύσει την Ουκρανία και τους βομβαρδισμούς αμάχων και παιδιών, να αναπαραγάγει την ιδεολογική αιχμή της προπαγάνδας του Πούτιν, δηλαδή να μεγιστοποιήσει μια παρανυχίδα.

Αν το ακούγατε θα νομίζατε ότι οι φασίστες στην Ουκρανία συγκυβερνούν με τον Ζελένσκι. Ούτε μια αναφορά ότι στις εκλογές οι φασίστες πήραν μόνο 2%. Για αυτό το 2% ο δημοσιογράφος ανδρείκελο αφιέρωσε 1 ώρα αμαυρώνοντας τον αγώνα του Ουκρανικού λαού υπέρ βωμών και εστιών. Και εννοείται βέβαια πως δεν έκανε καμία αναφορά που να καταδικάζει ευθέως την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Εχθρός της Δύσης Απάνθρωπος και Παλιάνθρωπος!

ΥΓ. Ανάλογες ανοησίες, από ολοφάνερη βλακεία όμως κι όχι από πηχτή συμπάθεια στο καθεστώς του παλιάνθρωπου Πούτιν, έχει και μια "έντεχνη" εκφωνήτρια μουσικού ραδιοφώνου, όταν σουρουπώνει - στον Δίεση. Ήμουν σε ξένο αμάξι και το έφαγα όλο στη μάπα.»

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/ellada/ert-ilias-kanellis-ergazomenoi-synenteyxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: