googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

H Κίνα το λοκνταουν, η βία και θηριωδία του κομμουνισμού

 



Θα τα γράψω με φόρα και οργή γιατί έτσι νιώθω και έτσι θα τα γράψω.
Αυτά που βλέπουμε στην Κίνα τώρα με το λοκνταουν όπου με τη βία απαγάγονται υγιείς ενήλικες από το σπίτι τους, μικρά παιδιά ντυμένα σαν αστροναύτες απομακρυνονται με τη βία από τους γονείς τους και ζώα όπως τα σκυλιά και οι γάτες των νοσούντων να θανατώνονται βίαια δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.
Δεν είναι παρά μόνο ένα κλάσμα της θηριωδιας του κομμουνισμου και μας κάνει εντύπωση γιατί ποτέ δεν νιώσαμε και ευτυχώς, αλλά και ποτέ δεν μάθαμε και δυστυχώς, τι εστι ο κομμουνισμός. Βλέπετε εμείς εδώ σεβόμαστε τους αγώνες της αριστεράς και έχουμε τους Κουτσούμπες να κυριαρχούν στο ιδεολογικό πεδίο και πρώην πρωθυπουργους όπως ο Τσιπρας να ομολογεί ξεδιάντροπα "θαυμάζω την διαχρονική σκέψη του Μάο"
Μόλις πριν από μερικές δεκαετίες λοιπόν ο κομμουνισμός της Κίνας που ακόμα κάνει κουμάντο, έκανε την πολιτιστική επανάσταση όπου οι νέοι ερυθροφρουροί υπό την καθοδήγηση της σκέψης του Μάο βγήκαν στους δρόμους και κατέστρεψαν αγάλματα, έσυραν φωτισμένους δασκάλους, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες στους δρόμους, τους εγδυσαν, τους εξευτέλισαν και πολλούς τους έδειραν μέχρι θανάτου.
Χιλιάδες δολοφονίες έλαβαν χώρα, κατέστρεψαν βιβλία, όμορφα αντικείμενα, ξήλωσαν πανέμορφους κήπους, τα έβαλαν μέχρι και με τα σπουργίτια γιατί τρώγοντας τους σπόρους ήταν εχθροί της επανάστασης.
Διαβάστε με την πρώτη ευκαιρία το συγκλονιστικό αυτοβιογραφικο βιβλίο της Γιουνγκ Τσανγκ " Αγριόκυκνοι οι τρεις κόρες της Κίνας" και θα δείτε σε όλο το πλάτος για τι καθεστώς μιλάμε.
Και τόσα χρόνια δίναμε την ενέργεια μας στα Πουτινικά κομμουνιστικα απολιθώματα και την βιομηχανική μας παραγωγή στα Μαοϊκά απολιθώματα. Το πρώτο ήδη το μετανιώσαμε. Για το δεύτερο έρχεται η ώρα του.
Και θα έρθει με πάταγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: